Canon Bedre Videoer m. Canon Legria Video Kameraer

Canon Bedre Videoer m. Canon Legria Video Kameraer

149,00  m/Moms
( 119,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager

Digitale videokameraer har gjort det muligt for hjemmebrugerene at arbejde med billedkvalitet på et professionelt niveau. Levende minder af daglige familieaktiviteter, fester eller rejser er en fryd at se på i årerne fremover takket være den strålende billedkvalitet i moderne videokameraer.

Selv om den tekniske billedkvalitet i videokameraer er meget høj, ville mange hjemmebrugere ønske, at de kunne skabe bedre videoer. Mange hjemmevideoer viser, at kamerabrugeren kun er fortrolig med en lille del af kameraets funktioner.

I denne bog håber vi at kunne hjælpe dig, som bruger af et videokamera, med at producere bedre videoer ved hjælp af tips og oplysninger. I denne første del af bogen handler det om kamerateknologi, i midten gennemgår vi de grundlæggende emner, der er relateret til videovideografi. Hen mod slutningen intruducerer vi forskellige måder, hvorpå du kan præsentere og offentliggøre færdige videoer. Der findes en ordliste i slutningen af bogen, der forklarer de centrale begreber inden for videografi.