HOYA M58 C-POL HD filter

HOYA M58 C-POL HD filter

549,00  m/Moms
( 439,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager
HOYA M58 C-POL HD filter

- et HOYA filter, der er specielt udviklet med henblik på digitale kameraer, hvor CCD/CMOS sensoren er følsom overfor utilsigtede reflekser.

Et POL (polarisation) filter forstærker kontrasten i billedet. Filteret anvendes ved kraftigt sollys eller mange reflekser i dit motiv. POL filteret er således velegnet til optagelser i forbindelse med sne og sol motiver.

Et HOYA POL filter HD er et ekstra robust filter, der er fremstillet af et Ultra Clear High Transparency Optical Glass, der udover beskyttelse af objektivets frontglas samtidig reducerer de reflekser som almindelige filtre kan forsårsage. Således er objektiv flare og ghosting reduceret til absolut minimum og filterringen er fremstillet i sort aluminium med satin-overflade, der yderligere modvirker refleksioner.

HOYA POL HD filtre har 8-lag anti-refleks multicoating og er modstandsdygtigt overfor vand og olie. Glasset er hårdt og ridsefrit og tåler samtidig støv og småslag. 

HOYA POL HD filtre er samtidig kendetegnet ved at filterringen har en meget lav proil - mm i bredden og derfor velegnet til vidvinkel objektiver, så vignetering (mørke hjørner som følge af, at filterringen er blevet indfotograferet) undgås.
spacer