Canon EF 24-70 f/4L IS USM

Canon EF 24-70mm f/4.0L IS USM * CASHBACK 1.500,-

6.995,00  m/Moms
( 5.596,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager
 • Fleksibelt zoomområde 
 • Makrofunktion 
 • Billedstabilisering 
 • To asfæriske linseelementer
 • To UD-linseelementer 
 • Hurtig ultrasonisk autofokus 
 • Forseglet mod smuds og fugt 
 • Blænde med ni lameller for smuk bokeh 

  - et alsidigt 24-70mm f/4-objektiv i L-serien med makrofunktion til op til 0,7x forstørrelse. Ultrasonisk autofokus giver hurtig og næsten lydløs fokusering. UD- og asfæriske elementer giver en uovertruffen billedkvalitet.

  Alsidigt zoomområde 
  Kan anvendes til mange forskellige motiver fra landskaber over portrætter til dokumentar. EF 24-70mm f/4L IS USM er et ideelt standardobjektiv til dit fullframe Canon digitale spejlreflekskamera, da det indeholder vidvinkel, standard- og telebrændvidder og en konstant maks. blænde på f/4, som ikke ændres, når du zoomer med objektivet. 

  Billedstabiliseringsteknologi 
  Optag håndholdt i svag belysning med lukkerhastigheder, som er op til fire trin langsommere end det, som normalt anbefales. Teknologien til billedstabilisering (IS) registrerer automatisk, når en fotograf panorerer for at følge motiver og slukker for stabilisering i den retning. Hybrid IS registrerer angulære og lineære bevægelser i makro.

  Avanceret autofokus
  Nyd hurtig, stort set lydløs autofokus takket være en ultrasonisk AF-motor af ringtypen. Bevar kontrollen med vedvarende manuel fokus styring.

  Makro 
  En separat makroposition på zoomringen muliggør kort fokusering helt ned til blot 0,38 m i alle zoompositioner og et maks. gengivelsesforhold i 0,7x naturlig størrelse.

  Højtydende optiske design
  Optag billeder i exceptionel kvalitet i hele zoomområdet. Der bruges to typer asfæriske linseelementer med ultralave spredende elementer (UD) til effektivt at eliminere optiske aberrationer. Super Spectra-belægning minimerer reflekser og maksimerer kontrast.

  Skabt til udholdenhed
  Fortsæt med at optage selv i krævende omgivelser. Objektiverne er forseglede mod støv og fugt, og anvendelsen af fluorbelægninger sikrer, at objektivelementerne er nemme at rengøre.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.