Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Canon EF 24mm f/1.4L II USM

13.999,00  m/Moms
( 11.199,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 2-10 dag(e)
Canon EF 24mm f/1.4L II USM

- er et højtydende vidvinkelobjektiv med blænde f/1.4. Kombinationen af UD- og asfæriske linser sikrer objektivet en enestående professional kvalitet.

 • Kort 24mm brændvidde
 • Hurtig f/1,4 blænde
 • Asfæriske og UD-linser
 • Subwavelength Structure Coating
 • USM-fokusmotor med fuld manuel efterjustering
 • Flydende indvendigt fokuseringssystem
 • Forseglet mod støv og fugt
 • Robust kvalitet

  EF 24mm f/1.4L II USM har en største blænde på f/1.4. Det giver muligheden for at fotografere i svagt lys, og den runde blændeform og snævre dybdeskarphed giver billederne tiltalende baggrundssløring. 24mm brændvidden er ideel til vidvinkelfotografering: Dette gør objektivet velegnet både til brug for pressefotografer, landskabsfotografer og alle, der kan lide at tage billeder i et større perspektiv.

  Høj billedkvalitet kan opnås, fordi EF 24mm f/1.4L II USM er opbygget med to højpræcisions asfæriske linser, der korrigerer optiske fejl som fortegning og uensartet skarphed. Kromatisk aberration er udbredt på vidvinkelobjektiver. Det modvirker objektivets to UD-linser, der sikrer optimal billedkvalitet og skarphed fra billedhjørne til billedhjørne.

  Canons patenterede teknik til coating af linserne i et objektiv hjælper med at minimere reflekser og overstråling skabt inde i objektivet. Ved at eliminere dette problem, hjælper coatingen til at objektivet kan tegne knivskarpt og kontrastrigt.

  EF 24mm f/1.4L II USM næsten lydløse ultrasoniske motor (USM) giver lynhurtig autofokus og fuld mulighed for manuel efterjustering. Den flydende, indvendige fokusering bidrager yderligere til at holde skarpheden i hele fokusområdet.

  Canon-objektiver er konstrueret til at holde til flittig brug i de mest barske omgivelser. Forsegling mod støv og fugt beskytter yderligere. En modlysblænde og taske til objektivet følger med.

  Der er udelukkende anvendt miljøvenligt blyfrit glas i objektivet EF 24mm f/1.4L II USM.