Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

19.995,00  m/Moms
( 15.996,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 2-8 dag(e)

- Canons omfattende program af EF (Electro Focus) objektiver maksimerer ydelsen af et Canon SLR-kamera. Alle objektiver har en fuldt elektronisk fatning, som giver mulighed for hurtig og præcis udveksling af information mellem objektiv og kamera. 
L = angiver et objektiv i Canon´s L-serie, der er højdepunktet af Canon´s objektivdesign. Disse objektiver rummer ofte linseelementer af fluorit eller ultradispersion glas (UD) til korrektion af objektivaberrationer. 

IS = Image Stabilizer - dette objektiv har indbygget billedstabilisator, som ophæver virkningerne af kamerarystelser. Dette er specielt nyttigt i forbindelse med nærfotografering, langsomme lukkertider og hvis det ikke er muligt at anvende et stativ. Rystelser detekteres af gyrosensorer, der derefter leverer data, som objektivet bruger til at kompensere. 

USM = UltraSoncic Motor. Med verdens første objektivbaserede motor, der arbejder med energi fra ultralyd, opnår man hurtig og næsten lydløs fotografering. Det medfører også meget hurtigere autofokusering - hvilker er perfekt, når man skal tage billeder af nervøse dyr, i teatre eller stille gallerier. 

Anvendes på følgende Canon: 

Alle Canon digitale D-SLR-kameraer