Canon EF 35 mm f/2 IS USM

Canon EF 35mm f/2 IS USM

3.995,00  m/Moms
( 3.196,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Canon EF 35 mm f/2 IS USM

 • Billedstabilisering på op til fire trin
 • Hurtig f/2 maksimumblænde
 • Ultrasonisk autofokus, hurtig og præcis
 • Kompakt letvægtsdesign
 • Blænde med ni lameller for smuk bokeh
 • Element i støbt glas for ensartet skarphed
 • 0,24 m min. fokuseringsafstand

  - et 35mm-objektiv med en fire-trins billedstabilisering og f/2 maksimal blænde - ideel til fotografering ved svag belysning. Ultrasonisk autofokus er hurtig og præcis. Et asfærisk linseelement øger billedkvaliteten.

  En naturlig bred synsvinkel
  EF 35mm f/2 IS USM giver et naturligt perspektiv og en bredere synsvinkel, og det er et godt alternativt standardobjektiv til den traditionelle 50mm-optik, når det bruges på et fullframe digitalt spejlreflekskamera. På EOS-kameraer med sensorer i størrelsen APS-C giver det en synsvinkel, som svarer til et 56mm-objektiv.

  Stor f/2 maksimal blænde
  Optagelse med blænder så brede som f/2 gør det muligt for fotografer at arbejde med lav dybdeskarphed. Nyd et klart søgerbillede, og brug relativt hurtige lukkerhastigheder, selv i mørke omgivelser.

  Sofistikeret optisk design
  Et asfærisk objektivelement maksimerer billedkvaliteten, mens en irisblænde med syv lameller giver jævn bokeh uden for fokus. EF 35mm f/2 IS USM fokuserer ned til 0,24 m, hvilket gør, at du kan komme meget tæt på dine motiver.

  Billedstabilisering til optagelse i svag belysning
  Optag håndholdt i svag belysning med lukkerhastigheder, som er op til fire trin langsommere end det, som normalt anbefales. Teknologien til billedstabilisering (IS) registrerer automatisk, når en fotograf panorerer for at følge motiver og slukker for stabilisering i den retning.

  Avanceret autofokus
  Nyd hurtig, stort set lydløs autofokus takket være en ultrasonisk AF-motor af ringtypen. Bevar kontrollen med vedvarende manuel fokus styring.

  Kompakt design
  EF 35mm f/2 IS USM er så lille, at det altid kan være i din taske, og det er derfor perfekt til reportage- og gadefotografering.