Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Canon EF 70-200mm f/4.0L IS USM

5.995,00  m/Moms
( 4.796,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager
 • L-seriens objektiv
 • Let og kompakt
 • 4-trins Image Stabilizer
 • f/4,0 lysstyrke
 • Fluorit og UD linseelementer
 • Hurtig autofokus
 • Miljøforsegling
 • Super Spectra-overflader
 • Cirkulær blændeåbning

  - kompakt, handy og let - verdens første 4-trins Image Stabilizer objektiv forsynet med de mest optimale linseelementer i L-serien for fremragende optisk ydeevne og anvendelighed.

  4-trins IS
  EF 70-200mm f/4L IS USM objektivet har verdens første 4-trins Image Stabilizer (IS). Den er ideel for håndholdt optagelse, idet den ultra præcise og følsomme IS i de fleste situationer eliminere enhver rystelse. Tillader lukkerhastigheder op til fire gange længere end tidligere muligt (fx. 1/8 sek. i stedet for 1/125) kan anvendes uden synlig forringelse af skarpheden.

  For at stabilisere panorering eliminerer IS mode 2 kun uønskede vertikale rystelser.

  Kvaliteten i L-serien
  Objektivet er et eksempel på Canons høje standard i L-serie hvad angår kvalitet, design pålidelighed og anvendelighed. Skarpe billeder med stærke kontraster præsteres i hele zoomområdet. Forbindelser af metal og polykarbonat anvendes til miljøforsegling og forhindrer indtrængen af støv og fugt.

  Letvægt
  Med en længde på bare 172 mm og en vægt på kun 760 gram er EF 70-200mm f/4L IS USM objektivet ideel til opgaver på farten uden at det går ud over ydeevne, anvendelighed eller billedkvalitet. 

  Fast blændeåbning
  Når lysstyrken ikke ændres uanset brændvidden kan fotografen anvende største blændeåbning ved eksponering og zoome ind til 200 mm uden lukkertiden ændres. Objektivets længde fastholdes uændret under zoom og fokusering. 

  Fluorit- og UD linseelementer
  Objektivet har ét fluor- og to UD (ultra-low dispersion) linseelementer, der forhindrer kromatisk afvigelse. Resultatet er skarpe billeder med rige kontraster uden forvrængninger og farveudtværing i randområderne.

  Autofokus
  En Ring-type USM (ultrasonisk motor) sikrer hurtig og næsten lydløs autofokus. . Den mindste fokusafstand er 1,2 meter og forsynet med solidt greb til støtte af objektivet.

  Super Spectra-overflader
  Optimerede Super Spectra-overflader og formgivningen af linseelementerne forhindrer reflekser og skyggedannelser. Overfladerne forbedrer også farvebalancen og kontrasten.

  Tiltalende baggrundsslør
  Det Elektromagnetiske Diafragma (EMD) har en næsten fuldkomment cirkulær blændeåbning som uden for fokus skaber et jævnt og smukt.

  Kompatibel med Extender EF 1.4x.
  Canon Extender EF 2x kan monteres men autofocus fungerer ikke på de fleste Canon EOS modeller.