Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

11.395,00  m/Moms
( 9.116,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager
 • Højtydende teleobjektiv med zoom
 • En del af Canons anerkendte L-serie
 • 4-trins billedstabilisering
 • To UD-elementer
 • Yderst modstandsdygtigt over for støv og vand
 • Cirkulær blænde med 8 lameller
 • Hurtig og næsten lydløs autofokus
 • Kompatibelt med en stativholder 

  - EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM er en del af Canons prestigefyldte L-serie, som leverer fremragende ydelse med et alsidigt zoomområde og enestående billedkvalitet i et robust og kompakt design.

  Med et brændviddeområde på 70-300 mm er EF 70-300mm f4-5,6L IS USM et kompakt og alsidigt telezoomobjektiv, som leverer forbløffende billedkvalitet. Ideelt til natur- og sportsfotografer såvel som presse- og portrætfotografer.

  L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

  En 4-trins billedstabilisering – der er specialudviklet til objektivets specifikke brændviddeområde – bekæmper det billedslør, der kan opstå under håndholdte optagelser eller ved lange lukkertider. Automatisk panoreringsregistrering sikrer effektiv ydelse ved sporing af motiver i bevægelse, og eftersom IS-systemet er integreret i objektivet, er resultaterne synlige i søgeren under billedkomponering.

  Kromatisk afvigelse elimineres i praksis takket være to UD-linser, der sikrer optimal billedkvalitet og -skarphed.

  En cirkulær blænde med 8 lameller på EF 70-300mm f4-5,6L IS USM sikrer smuk baggrundssløring, så dit motiv skiller sig ud med dramatisk effekt.

  En USM-ring (Ultrasonic motor) anvender ultralydfrekvenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Godt fastholdelsesmoment stopper den fokuserende linsegruppe uden overshoot. Konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.