Canon EF 8-15 f/4L Fisheye USM

Canon EF 8-15mm f/4.0L Fisheye USM

10.495,00  m/Moms
( 8.396,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager
 • Objektiv med fiskeøjezoom
 • En del af Canons anerkendte L-serie
 • Holdbart og robust design
 • Hurtig og lydløs autofokus
 • Manuel fokus hele tiden
 • Nemmere rengøring af objektivet

  Cirkulært eller fuldt indrammet objektiv med fiskeøjezoom
  Der er intet behov for at købe to specialobjektiver, når EF 8-15mm f/4L Fisheye USM tilbyder både rektangulære og cirkulære billeder ved brug sammen med kameraer med 24x36 mm-sensor (fuldt billede). Fotografer, der optager med digitale spejlreflekskameraer med en mindre sensor, kan tage rektangulære fiskeøjebilleder. Med et 180° diagonalt synsfelt har det aldrig været nemmere at indfange hele scenen i et enkelt billede.

  L-seriens kvalitet
  L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

  Hurtig og lydløs autofokus
  En ring-USM (Ultrasonic motor) anvender ultralydfrevenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

  Forbedret billedkvalitet SWC-belægning
  Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere den overstråling og de reflekser, der forårsages af indvendige refleksioner. Ved at eliminere årsagen reducerer belægningen refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

  Nemmere rengøring af objektivet
  Den forreste og bageste linseoverflade er behandlet med en fluorbelægning, der muliggør nemmere rengøring af linseoverfladen sammenlignet med eksisterende belægninger.