Nyd fotos i fantastisk kvalitet i formater op til A3+ med denne førsteklasses printer, som har 6 separate blæktanke. Print trådløst i hjemmet, også fra smartphones, tablet og Wi-Fi-kameraer. Ideelt til fotoentusiaster.

Canon PIXMA IP8750 A3 Printer+A3 Papir

2.999,00  m/Moms
( 2.399,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage

Detaljer om funktioner

Førsteklasses A3+-fotoprinter

Denne førsteklasses fotoprinter med et sofistikeret design byder på et avanceret blæksystem med 6 farver, hvilket giver dig mulighed for at printe både fantastiske fotos i størrelser fra 10 x 15 cm op til A3+ og dokumenter - dette gør den til det ideelle valg til fotoentusiaster.

Uovertruffen ydelse

Systemet med 6 farver indeholder gråt blæk for mere fyldige farvefotos og fantastiske sort/hvid-print, mens Canons FINE-printhovedteknologi med opløsning på op til 9600 dpi giver enestående fotos med detaljer i fotolab-kvalitet.

Trådløs tilslutning

Brug og del printeren trådløst i dit hjem. Download PIXMA Printing Solutions-app'en for at printe fra dine mobile enheder. Apple AirPrint og Google Cloud Print er også understøttet. Print fotos direkte fra trådløse kameraer med Wireless PictBridge.

Spar penge på blæk

Print mere for mindre. Blæksystemet med individuelt udskiftelige blæktanke betyder, at du kun behøver at udskifte den farve, der løber tør, hvilket reducerer evt. spild. XL-blækpatroner (tilbehør) giver dig mulighed for at printe flere sider og giver besparelser på op til 30 % pr. side sammenlignet med standardpatroner.

Vær kreativ

Det er nemt at organisere og printe dine fotos med My Image Garden-softwaren. Du har mulighed for at søge i dine billeder og skabe attraktive designs til print, herunder direkte print på diske, der kan printes på. Få adgang til en bred vifte af professionelt kreativt indhold med CREATIVE PARK PREMIUM.

Hybridblæksystem

Det farvestofbaserede blæk giver farvefotos i enestående kvalitet, mens den sorte pigmentblæk (PBK) bruges til at oprette dokumenter med klar og skarp tekst. Originalt Canon-blæk er baseret på ChromaLife100+-systemet, som giver fotos i fotolab-kvalitet, der holder hele livet.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.