A3+-fotoprinter i enestående kvalitet

Fra: Canon

CANON PIXMA PRO 100S

3.395,00  m/Moms
( 2.716,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager
 • System med dybe farver og 8 separate blæktanke
 • Trådløst og Ethernet
 • Cloud-tilslutningsmuligheder og integration med professionelle fototjenester
 • 3 typer monokromt blæk til fotos i gråtoner og høj kvalitet
 • PIXMA-serien af professionelle printere bliver demonstreret af David Noton, Canon Explorer, der forklarer forskellene mellem pigmentblæk- og farveblækbaserede blæksystemer.
  •  
    

   Farvematch fra skærm til print

   Se, hvordan du vælger det rigtige fotopapir til dine billeder, og hvilken software der er nødvendig for at kunne printe. En Canon Explorer fortæller om papir til print af fotografier og kunsttryk, betydningen af skærmkalibrering og ICC-profiler.

    

   Kunsttryk og fotoprint

   Et grundigt kig på print, fra at vælge farverum for dit billede til det endelige print. Se en trinvis vejledning til PIXMA Print Studio Pro print-plug-in til Adobe Photoshop og Lightroom.

    
    
    
    
    

   Print Studio Pro

   Canons Print Studio Pro plug-in giver dig det perfekte link i workflowet mellem dit billede og det færdigprintede produkt. Dette unikke program er designet specielt til professionelle PIXMA-printere og lader dig nemt få professionelle fotoprint i høj kvalitet.

    

   Godkendte papirtyper

   For at tilføje kreative muligheder kan du benytte en bred vifte af specialiserede papirtyper såsom Baryta, Fine Art eller Canvas på PIXMA professionelle printere. Se, hvordan du bruger og downloader ICC-profilerne til papirer fra andre førende papirproducenter. 

    

   Canon-papirtyper

   Canons omfattende udvalg af fotopapir inkluderer papir med blank, halvblank, mat og halvmat finish. Kombineret med LUCIA- eller ChromaLife100+-blæk fanger de essensen i dit fotografi i perfekte print, der vil inspirere kommende generationer.

    
    
    

   Profiler

   Opret ICC-profiler med farvestyringssoftware

   Opret nemt tilpassede ICC-profiler, der er optimeret til din printer, dit papir og dit unikke arbejdsmiljø ved hjælp af dit spektrometer og Canons Color Management Tool Pro-software. Den indeholder en nem guide, som printer målingsdiagrammer, der kan scannes med en række af X-Rite-kalibreringsenheder (Eye-One PRO, Color Munki). Denne hjælper dig med at levere en høj farvekvalitet og den nøjagtighed, du har brug for.

    
    
    

   Fra blæk til papir

   Den uforlignelige kvalitet af billeder, der skabes ved hjælp af PIXMA-serien af professionelle fotoprintere, er en perfekt kombination af din passion og vores teknologi. Canon har brugt mange år på at udvikle FINE-printhovedteknologisystemer og raffineret blæk for at give dig de resultater, som du kan nyde i dag. Med et udvalg af professionelle, pigmentbaserede systemer med 10 og 12 separate blæktanke og specialiserede farvestofbaserede systemer med 8 blæktanke kan kreative brugere og virksomheder finde den bedste A3-fotoprinter til at få fremragende print i høj kvalitet på den mest omkostningseffektive og produktive måde.

   Print i sort/hvid

   PIXMA-serien af professionelle printere med dedikerede 3 eller 5 sort/hvide blæktanke og "Print foto i sort/hvid"-driverindstilling, kombineret med funktioner som Chroma Optimizer, sikrer en ensartet blankhed og forbedret sort tæthed og tilbyder et nyt niveau for kvaliteten af professionelt print i sort/hvid.

    

   Support til din professionelle PIXMA-fotoprinter

   Download drivere, software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding på din professionelle PIXMA-fotoprinter.

    
    
    
    
    
Model/varenr.: 9984B009