Specifikationer:

  • 30 Megapixels - Den høje opløsning er med til at skabe flotte detaljer, selv i svagt lys og ved stor kontrast. Og Dual Pixel RAW giver nye muligheder for justeringer i din efterbehandling
  • 61 punkts autofokus - EOS 5D Mark IV har samme autofokus system som topmodellen EOS-1DX Mark II, og en målesensor på hele 150.000 pixels sikrer dig meget præcise eksponeringer
  • DIGIC 6+ processor - En ny processor giver kameraet en høj ydeevne og kan skyde op til hele 7 billeder/sek.
  • Indbygget GPS - EOS 5D Mark IV har en indbygget GPS og Wi-Fi med FTP server mulighed, for hurtig deling af dine billeder
  • 4K cinemakvalitet - Optag video i 4K uden at de kreative muligheder, du har ved optagelse af stillbilleder

 

Uanset hvad du fotograferer, kan du regne med kompromisløs billedkvalitet og professionel ydeevne. EOS 5D Mark IV er designet til at klare alle situationer, er smukt konstrueret og er et komplet allround-kamera. Fra det øjeblik, hvor lyset passerer gennem objektivet, indfanger EOS 5D Mark IV hver lille nuance, farve og detalje. På ny har Canon forfinet detaljerne takket være en ny sensor med ekstraordinær skarphed. Se din verden som aldrig før.

Canon Eos 5D MK IV Hus

26.995,00  m/Moms
( 21.596,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Inden for et splitsekund

Hold fokus på handlingen med det udvidede 61-punkts AF-system, der holder styr på selv de mest uregelmæssige motiver. I EOS 5D Mark IV har de 61 AF-punkter1 et større funktionsområde – en lodret udvidelse på 8 procent i det centrale område og 24 procent i yderområdet – hvilket giver større frihed til placering af motiver, når man komponerer sit billede.

 

Hurtig, kontinuerlig
fokusering, selv
i svagt lys

Med en ekstremt følsom AF-sensor er fokusydelsen på EOS 5D Mark IV sikret selv ved lysniveauer helt ned til EV-32. Dette er yderligere forbedret til EV-43 ved optagelser i Live View med Dual Pixel CMOS AF.

 

Overlegen AF-præcision,
selv med lange objektiver

Hvis du er sports- eller naturfotograf, er det ofte nødvendigt at benytte superteleobjektiver med extendere for at komme tæt på motiverne. Med op til 61 punkter med 21 AF-punkter af krydstypen ved f/81 er det meget lettere at fokusere med stor nøjagtighed.

 

150K-målesensor

EOS 5D Mark IV anvender en dedikeret RGB+IR-målesensor på 150.000 pixels til at foretage meget nøjagtig lysmåling. Denne sensor arbejder også sammen med kameraets autofokussystem for at hjælpe med at registrere og spore farvede motiver og udføre ansigtsgenkendelse.

 

Spor dine motiver med
endnu større præcision

EOS 5D Mark IV leveres med EOS iTR AF-systemet, der giver en betydelig forbedring af motivsporingen. Tilpas sporingen efter dine behov med forskellige tilstande for fokusering og sporing af et ansigt eller et andet motiv.

 

Vælg den fokuserings-
mulighed, der
matcher dit motiv

 

Canons AI servo AF III har en AF-algoritme, der forbedrer sporingsfølsomheden i scener, hvor motivet kan bevæge sig pludseligt.

Seks case study-indstillinger til autofokusering, som kan tilpasses, hjælper med at vælge den indstilling, der passer bedst til dit motiv, for eksempel sporingsfølsomhed, sporing af acceleration/deceleration og automatisk skift mellem AF-punkter.

 

AF-punktvalg

En ny knap til valg af AF-område bag på EOS 5D Mark IV gør det nemt at skifte autofokuspunkter, mens du holder kameraet op til øjet.

 

Fang øjeblikket under enhver kunstig lyskilde

EOS 5D Mark IV registrerer flimmerfrekvens i lyskilder og tilpasser optagelsestiderne for at tage billedet tættest på den højeste lysstyrke for at reducere flimmer. Denne funktion fungerer med en flimmerfrekvens på 100 Hz og 120 Hz og har en forbedret algoritme for at forhindre forkert registrering af flimrende lys.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.