Canon EOS M6

Et EOS, som er lille nok til at få en fast plads i tasken – perfekt til spontan og kreativ gadefotografering.

Canon EOS M6 M/15-45MM IS STM F/3.5-6.3 SORT

6.559,00  m/Moms
( 5.247,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Til de øjeblikke, som ingen andre bemærker

Fortæl historien på din måde. Indfang nemt, hvad du ser, med EOS M6.

Stor kvalitet og lille størrelse

Et kamera, som du kan tage med overalt, og som byder på ydeevnen som på et spejlreflekskamera

DSLR-billedkvalitet i et spejlløst kamera

Optag skønheden i verden omkring dig, og tag billeder, der indfanger stemningen i spontane øjeblikke. Inde i EOS M6's kompakte hus finder du en stor CMOS-sensor med 24,2 Megapixel opløsning, der giver fremragende resultater selv ved svag belysning eller høje kontrastforhold.

En kombination af kompaktkamera og digitalt spejlreflekskamera

EOS M6 er nemt at have med i en lomme eller taske og giver dig mulighed for at fotografere spontant. Indfang uventede øjeblikke med klarhed og kreativitet ved hjælp af et kamera, du kan tage med overalt.

Lynhurtig ydeevne, når du har mest brug for det

Dual Pixel CMOS AF fokuserer lige så hurtigt og nøjagtigt som et digitalt spejlreflekskamera og sporer motiver automatisk, når de bevæger sig rundt i billedet. EOS M6 optager også hurtigt og tager billeder på 24,2 Megapixel ved op til 9 billeder/sek. (7 billeder/sek. med SERVO-autofokus).

Dual Pixel CMOS AF

Hurtig fokusering for fotografer. Jævn fokusering for filmskabere.

Nye niveauer af filmkreativitet

Brug de samme knapper til video som til stillbilleder, og optag utroligt nemme Full HD-film, der ser godt ud både online og på dit tv derhjemme. Motiver forbliver i skarp fokus, når de (eller du) bevæger sig, og optagelser holdes jævne med indbygget 5-akset billedstabilisering.

Smart deling og tilslutning uden kabler

Altid tændt Bluetooth® og NFC gør det nemt at koble EOS M6 til en smartphone eller tablet via Wi-Fi. Efter tilslutning kan du gennemse billeder og dele dem med vennerne via cloud-tjenester. Du kan endda styre kameraet på afstand og se, hvad det ser, på din enheds skærm.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.