"THE LITTLE GIANT"

Thinner and lighter at 383g but greater image quality in stills and video, delivered with greater speed and accuracy

Fujifilm X-T30 Kit XC15-45mm OIS PZ Sort

8.490,00  m/Moms
( 6.792,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er Slut marts 2019 i Silver og Black dag(e)

FUJIFILM X-T30 vejer nu også kun 383g og har modsat sin forgænger nu det værdsatte joystik, fra topmodellerne i X-serien, til at præcist og hurtigt at styre sit fokuspunkt hen i rette position, X-T30 har også fået en ny, og tyndere, touch-skærm med forbedret sensitivitet for endnu bedre og hurtigere betjening, samt et bedre greb. X-T30 lanceres som start i Silver eller Sort i slutningen af marts måned og kommer i endnu en variant, ”Charcoal Silver” senere på året.

X-T30 leverer stilbilleder med samme opløsning, farvegengivelse og lave støjniveau på sine billeder som det, over hele verden, prisvindende FUJIFILM X-T3. Kameraets nyudviklede billedsensor X-Trans CMOS 4 har en højere opløsning på (26,1 mega-pixel) sammenlignet med sin forgænger og med en baggrundsbelyst struktur der giver endnu bedre billedkvalitet og forbedret performance under dårlige & mørke lysforhold. Den nye billedsensor benytter eksakt samme unikke farvefilter, som FUJIFILM er så kendt for på sine tidligere sensorer, og kontrollerer perfekt moire og fejlagtige farvestik uden brug af moirefilter. Nyt base ISO på 160, er også opnået med den nye sensor, hvilket udmærker sig ved fotografering med stor blændeåbning i dagslys.

X-Trans CMOS 4 har 4 gange flere fasedetekterende pixels (2,16M) sammenlignet med tidligere generationer og dækker nu hele billedsensoren. Kombineret med en forbedret algoritme og højere processorhastighed til at bearbejde informationerne gør det autofokushastigheden endnu hurtigere og mere effektiv ved tracking af motiver i bevægelse, samt ved fotografering under dårlige lysforhold (ned til -3 EV). Desuden er funktionen Ansigt & Øje tracking forbedret markant på en hel række områder og overgår nu sin ”storebror” X-T3 på dette punk, specielt ved brugen af kontinuerligt autofokus ved video optagelser og portrætfotografering, hvor ens motiver tit er i konstant bevægelse. Med den nye funktion ”face select/ansigtsvælger” er det nu muligt at låse fokus på et specifikt ansigt i en flok bestående af flere personer. Kameraet genkender alle ansigter og man kan efterfølgende flytte sit fokus fra ansigt til ansigt med joystikket eller via touch-skærmen. Disse funktioner og forbedringer kommer også til FUJIFILM X-T3 i en firmware opdatering i løbet af foråret.

Med kameraets nye kraftige X-Processor 4 bliver det også muligt at justere Fujifilms afholdte monokrome filmsimuleringsmuligheder i en varmere eller koldere tone, direkte på filmsimuleringen, efter ønske, oveni får man nu også den lækre ”Color Chrome” funktion til at gengive farver mere intensivt, mættende og med et dybere og mere nuanceret udtryk, en funktion der bla. tidligere kun har været tilgængelig i vores mellemformat-kamera FUJIFILM GFX 50S og senest i FUJIFILM X-T3. Kameraets auto-funktion ”Advanced SR” er forbedret og vælger helt automatisk den mest optimale indstilling af kameraet til en specifik

situation ud fra hele 58 forskellige parametre og gør at alle i familien kan bruge kameraet til enhver tid.

Det nye FUJIFILM X-T30 imponerer med høj kvalitet i sine videospecifikationer som f.eks. 4K/30fps der vha. oversamplingsteknik indspilles i en højere opløsning fra starten af for at give suveræn videokvalitet (hele 6K – 6240x3510). Kameraet kan indspille i DCI eller UHD 4K/30fps med 4:2:0 8bit internt på SD-kort og med 4:2:2 10bit til en ekstern recorder via HDMI. Filmsimuleringen ETERNA, der lynhurtig er blevet ekstrem populær blandt videografer og filmfolk, ved lanceringen i FUJIFILM X-H1, er selvfølgelig også tilgængelig i X.T30. Filmsimuleringen er baseret på den analoge film ETERNA der længe har været populær og brugt inden for filmverden. ETERNA er en Cinematisk stil med stort dynamisk omfang og gengivelse af toner i skyggerne, samt lavere kontrast og farvemætning, noget der er værdsat inden for filmproduktion. Lydoptagelser under videooptagelserne er nu forbedret (24bit 48KHz) på X-T30 og man kan ud over at tilkoble mikrofon nu også tilkoble høretelefoner direkte i kameraet via kameraets USB-C-stik (adapter er påkrævet) så man kan kontrollere lyden før & under sine videooptagelser. Zebra mønster til at tjekke sine højdage og justeringen af farveprofil via F-Log er nu også muligt i det FUJIFILM X-T30.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.