Dette slanke, elegante Ixus 185 fra Canon giver uovertruffen kvalitet og alsidighed i lommeformat takket være en 8x optisk zoom med 16x ZoomPlus, Smart Auto og øjeblikkelige HD-film

Fra: Canon

Canon Ixus 185 Sort

995,00  m/Moms
( 796,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

YDERLIGERE INFORMATION

Stilfuldt lommeformat

Dette ultraslanke og elegante IXUS kan nemt være i din taske eller lomme og har et fleksibelt 28mm-ultravidvinkelobjektiv med 8x optisk zoom med 16x ZoomPlus. Så uanset hvor du er, kan du nemt indfange ethvert øjeblik, tæt på og langt væk, i fotos og film af fantastisk kvalitet. Optag i længere tid med Eco Mode, der reducerer batteriforbruget.

HD-film lige ved hånden

Det er sjovt og nemt at lave flotte film. Med et enkelt tryk på en knap kan du optage fantastiske HD-film (720p) i MP4-format uden besvær. Oplev den kreative alsidighed ved filmoptagelse med den optiske zoom og glæd dig over alligevel at opnå enestående, skarpe resultater.

Fantastiske resultater

Nyd detaljerede billeder i enestående kvalitet takket være 20,0 Megapixel opløsning og en DIGIC 4+-processor. Face Detection-teknologi gør det nemt at tage fantastiske billeder af venner, mens Auto Zoom hjælper dig med at vælge det bedste billede på en intelligent måde med et enkelt tryk på en knap.

Letheden ved at pege og skyde

Bare peg og skyd for at optage fantastiske fotos og film med ét tryk på Auto-knappen, som giver Smart Auto mulighed for at overtage styringen og vælge de bedste kameraindstillinger for dig. Oplev nem visning og deling med venner med LCD-skærmen på 6,8 cm (2,7").

Kreativ leg

Leg med din kreativitet med en række kreative filtre. Genskab forvrængningen fra et fiskeøje-objektiv, få scener i stillbilleder og film til at ligne miniaturemodeller og meget mere. Indfang de utrolige detaljer i hverdagsmotiver med 1 cm Makro for at komme helt tæt på.

 

Batteri NB-11LH

Model/varenr.: 1803C001