Tag stil og enkelhed med i lommen med det ultraslanke IXUS med 12x zoom. Optag fantastiske fotos og film i Full HD, og del nemt via Wi-Fi og NFC.

CANON IXUS 285HS SORT

2.195,00  m/Moms
( 1.756,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Fordele

  • Let og slankt IXUS, som du kan have med dig hele tiden
  • Fantastiske Full HD-film med et enkelt tryk på en knap
  • Tilslut nemt, del og optag på afstand
  • Nyd den kvalitet dine minder fortjener
  • Leg og eksperimentér med din kreativitet

Stilfuldt lommeformat


Dette ultraslanke og elegante IXUS i et metalhus er nemt at tage med overalt og har et fleksibelt 25mm-ultravidvinkelobjektiv med 12x optisk zoom med 24x ZoomPlus, så du nemt kan indfange ethvert øjeblik, tæt på og langt væk, i fotos og film af fantastisk kvalitet. Automatisk zoom hjælper dig med at vælge det bedste billede med et enkelt tryk på en knap.

Film i Full HD med et enkelt tryk på en knap


Det er sjovt og nemt at lave flotte film. Med et enkelt tryk på en knap kan du optage fantastiske HD-film (1080p) i MP4-format uden besvær. Oplev den kreative alsidighed ved optagelse af film med den optiske zoom, og glæd dig over skarpe, jævne og stabile billeder takket være den dynamiske billedstabilisator.

Hurtige forbindelser


Tilslut dit kompatible mobile enhed med et enkelt tryk via Wi-Fi med Dynamic NFC for nem deling. Brug Image Sync til automatisk sikkerhedskopiering af nye billeder til cloud-tjenester, og tag fantastiske gruppebilleder med trådløs fjernoptagelse fra din mobile enhed. Wi-Fi-knappen giver hurtig og nem adgang til Wi-Fi-funktioner.

Enestående kvalitet


Nyd detaljerede billeder i enestående kvalitet - selv i svagt lys - takket være en CMOS-sensor på 20,2 Megapixel og DIGIC 4+-behandling. En intelligent optisk billedstabilisator sørger for skarpe stillbilleder og jævne og stabile film i enhver situation, mens den store 7,5 cm (3,0") LCD-skærm gør det nemt at optage og afspille.

Kreativitet uden besvær


Med et enkelt tryk på lukkeren analyserer Creative Shot automatisk scenen og laver 5 ekstra og unikke billeder af dit oprindelige billede. Kom tæt på og indfang fantastiske detaljer i hverdagen med 1 cm Macro, eller peg og skyd med Hybrid Auto og lad kameraet automatisk oprette et sjovt filmresumé i HD (720p) af dagen.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Model/varenr.: 1076C001
spacer