JOBY ULTRAFIT SLING STRAP WOMEN

JOBY Ultrafit Sling Strap Women

459,00  m/Moms
( 367,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager

Klar til skud på et øjeblik!

JOBY revolutionerede fotostativerne med det unikke GorillaPod stativ - og nu er turen kommet til kameraremme!
Til at erstatte den traditionelle kamerarem der fulgte med dit kamera, har vi skabt en innovativ kamerarem der gør fotografering hurtigere, sjovere og mere komfortabel. 
Efter at have talt med fotografer og testet alle produkter på markedet, fandt vi ud af hvad der egentlig gør kameraremme ukomfortable — ingen lavede en kamerarem der var tilpasset en aktiv livsstil. JOBY's UltraFit Sling Strap for Women ændrer det, så du kan placere dit kamera sikkert, lige hvor du synes det er mest komfortabelt.
Det ergonomiske design - specielt tilpasset kvinder - gør det komfortabelt at bære selv et tungt kamera, da vægten fordeles optimalt over skulderen. Kameraet placeres sikkert ved hoften og når du skal bruge det, trækker du ganske enkelt kameraet op - remmen forlænges automatisk - så du er klar til skud øjeblikkeligt. Når du er færdig med optagelsen, fører du igen kameraet ned til hoften - hvor remmen kan låses i den ønskede position, for at forhindre kameraet i at svinge frem og tilbage når du bevæger dig.
Remmen fastgøres i kameraets stativgevind med en solid skrue i rustfrit stål og fæstet er forsynet med et kugleleje der sikrer både mobilitet og stabilitet.

Mål: 162x4cm
Vægt: 88g

Model/varenr.: 4590000106