Kan bruges både som skulderrem, bæres omkring halsen og som håndledsrem

JOBY revolutionerede fotostativerne med det unikke GorillaPod stativ - og nu er turen kommet til kameraremme!

Fra: Joby

JOBY 3-Way Camera Strap

198,00  m/Moms
( 158,40  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager

Til at erstatte den traditionelle kamerarem af stof og skumgummi, har vi skabt en innovativ kamerarem der kan en hel del mere end blot hænge på dit kamera. Joby 3-Way Camera Strap er faktisk tre forskellige remme i ét kompakt design, den ændres hurtigt, med blot et tryk på en knap, fra håndledsrem til nakkerem eller til skulderrem.

Design af en 3-i-1

Ved at teste alle kameraremme på markedet og tale med fotografer, har vi fundet ud af, at de fleste remme til systemkameraer kun er designet til at blive båret på én måde. Men, fotografering er mere kompliceret end det. Vores løsning - en rem der tilgodeser de forskellige behov under en optagelse, giver dig den fleksibilitet du behøver for at få det perfekte billede.

Pålidelig håndledsrem

Giver dig et sikkert greb om kameraet og er lynhurtig i brug, så du aldrig mister en billedmulighed.

Hands-Free nakkerem

I en flydende bevægelse forlænges remmen til en nakkerem i fuld længde, så du har begge hænder fri til f.eks. at skifte objektiv.

Alsidig skulderrem

Perfekt når du skal have hænderne fri til andre ting - som f.eks. at tjekke din telefon.


Designet til kameraer med en vægt på op til 2,7kg. Remmen er fremstillet af den ultrastærke Pro-Grade Dyneema® tråd og forsynet med en komfortabel skulderpude af EVA skum.\

Model/varenr.: 4590000104
spacer