Forlængbart stativ til smartphones. Perfekt til fotografering, vlogging eller som selfie-stick.

Fra: Joby

JOBY GripTight Pro Telepod

649,00  m/Moms
( 519,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Løft din kreativitet til et nyt niveau

Joby GripTight Pro Telepod er et håndholdt stativ og vlogging-stang i pro-kvalitet til smartphones. Stativet kan trækkes ud, ligesom benene kan udfoldes, så rækkevidden øges fra 34 til 79 cm. Det indeholder også en lille Bluetooth-kompatibel udløserknap Impulse, så du kan være en del af dine egne gruppefotos!

De justerbare ben kan vinkles i tre stillinger til at give stabilitet på ujævne overflader, og benene kan desuden foldes ud, så stativet kun er 36 cm højt for at opnå ekstra stabilitet i kraftig vind.

Inkluderet i pakken er en tilbehørssko af metal, der kan bruges til at fastgøre videolys eller en mikrofon, samt en Pin Joint Mount og en lang fingerskrue. De kan bruges til at skræddersy stativet til præcist dine behov.

Joby GripTight Pro Telepod kan bruges på fire forskellige måder, hvilket giver maksimal alsidighed:

Håndgreb (Hand Grip): Fold benene sammen og hold fast i dem for at få et godt greb, når du skal styre din smartphone

Udvidet greb (Extended Grip): Fold benene sammen og forlæng stativet til at skabe en selfie-stick, der kan holdes over hovedet eller bruges til 360 graders optagelse.

Forhøjet stativ (Elevated Tripod): Udvid både ben og midtersøjlen til 79 cm til at løfte kameraet op eller til 360 graders optagelse.

Bordstativ (Tabletop Tripod): Udvid benene og træk midtersøjlen ind, så har du en praktisk lille bordstand.

Designet til:
Smartphones, systemkameraer, kompaktkameraer, kameraer til 360 graders optagelse, actionkameraer, videolys og mikrofoner.

Model/varenr.: 109426
spacer