NIKON COOLPIX A10 har nem og intuitiv betjening, der gør det let at tage flotte billeder.

Det ergonomiske håndgreb og det overskuelige knaplayout gør også kameraet meget let at bruge. NIKKOR-objektivet med 5x optisk zoom gør det muligt at fange ansigtsudtryk på bedste vis og sikre, at der altid er plads til vennerne på gruppebilledet.

Nikon Coolpix A10 Lilla Lineart

625,00  m/Moms
( 500,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Den 6,7 cm store TFT LCD-skærm gør det til en leg at komponere billeder, og Automatisk motivvælger vælger det bedste motivprogram til dine optageforhold. Du kan skifte til at optage HD-videoer med et enkelt tryk på en knap, og Reduktion af bevægelsesslør reducerer kamerarystelser og giver knivskarpe videoer og billeder. En ekstra, smart funktion er, at det bruger AA-batterier, som kan købes alle steder.

Indfang skønheden i livets flygtige øjeblikke på den nemme måde med COOLPIX A10 med 16,1 megapixels!

NEMT AT BRUGE OG 16,1 EFFEKTIVE MEGAPIXELS

Et perfekt samspil mellem høj brugervenlighed og en meget effektiv billedsensor på 16,1 megapixels sikrer, at du får knivskarpe billeder i høj opløsning.

ERGONOMISK HÅNDGREB OG BRUGERVENLIGT KNAPLAYOUT

Et ergonomisk håndgreb gør dit kamera stabilt, så du får skarpere billeder, og det meget overskuelige knaplayout gør det til en leg at betjene kameraet.

NIKKOR-OBJEKTIV MED 5X OPTISK ZOOM

NIKKOR-objektivet med 5x optisk zoom (svarende til et objektiv på 26-130 mm i 35 mm-format) er så fleksibelt, at detn kan tage vidvinkelgruppebilleder af dine venner og samtidig give dig mulighed for at zoome ind på meget fjerne motiver, uden at du skal bekymre dig om billedkvaliteten.

6,7 CM STOR TFT LCD-SKÆRM MED CA. 230.000 PUNKTER

Den store, krystalklare LCD-skærm gør det nemt at komponere billeder og videoer og gør det nemt at gennemgå dem ved billedvisning.

AUTOMATISK MOTIVVÆLGER

Tag billeder på den nemme måde med Automatisk motivvælger, der automatisk vælger det mest relevante motivprogram i forhold til din optagesituation, f.eks. Landskab, Aftenportræt eller Nærbillede. Dit kamera har 15 motivprogrammer, der kan tilpasses de situationer, du optager i. Hvert motivprogram optimerer kameraindstillingerna til at opnå den bedst mulige eksponering i bestemte situationer, så du altid får knivskarpe billeder selv under vanskelige optageforhold.

OPTAGELSE AF HD-VIDEO (720P)

Optag lækre HD-videoer af livets små og store øjeblikke – med videooptageknappen er det nemt at skifte mellem billeder og video.

REDUKTION AF BEVÆGELSESSLØR

Tager du billeder af motiver i bevægelse, f.eks. børn eller kæledyr? Reduktion af bevægelsesslør kompenserer for kamerarystelser og motivets bevægelser og giver dig skarpere billeder.

SPECIALEFFEKTER

Du kan forbedre dine billeder med en række forskellige kreative effekter, før du tager billedet, f.eks. Spejleffekt, der viser dit motiv og spejlmotivet på ét billede, Selektiv farve, der føjer et strejf af farve til et sort-hvid-billede, eller Høj kontrast monokrom, der gør dine billeder stemningsfyldte og lækre. Slip kreativiteten løs.

HURTIGE EFFEKTER

Vil du gerne ændre udseendet af et billede, du lige har taget? Hurtige effekter såsom Fiskeøje, Miniatureeffekt, Legetøjskameraeffekt og Krydsbehandling kan tilføjes for at give dine billeder et helt unikt look.

INDSTILLINGEN SMART-PORTRÆT

Smart-portrætsystemets automatiske funktioner gør det nemt at skabe smukke portrætter. Smil-timeren tager et billede, når den registrerer, at dit motiv smiler, og Undgå lukkede øjne viser en advarselsmeddelelse, hvis den registrerer, at dit motiv blinkede, da du tog billedet, så du kan tage billedet igen med det samme uden først at tjekke billedet. Effekten Blødere hudtone har fået en endnu bedre ansigtsregistrering og endnu bedre hudtoneeksponeringskontrol, så motiverne på dine portrætter altid fremstår knivskarpt.

LET OG KOMPAKT OG KØRER PÅ AA-BATTERIER

Kameraet vejer blot 160 gram og passer lige i lommen eller tasken. Det kører desuden på AA-batterier, som kan købes overalt, så du slipper for at bekymre dig om, om der er strøm nok på kameraet, når du er på farten.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.