COOLPIX A900 kombinerer fremragende ydelse med et kompakt kamerahus.

Nyd den velkendte NIKKOR-optik i et kamerahus i lommestørrelse: Takket være det højtydende objektiv med optisk zoom på 35x, der kan udvides til 70x Dynamic Fine Zoom¹, kan du tage flotte og detaljerige rejsebilleder eller optage video i 4K/UHD. Slip kreativiteten løs med vippeskærmen og de manuelle eksponeringsindstillinger (P/S/A/M), mens SnapBridge sikrer konstant forbindelse fra kameraet til din smart-enhed.

Nikon Coolpix A900 Sort

2.895,00  m/Moms
( 2.316,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

I kraft af den lynhurtige AF-funktion kan du fokusere og tage billeder med blot et øjebliks varsel, og trykker du på den hurtige returzoomknap, vender du øjeblikkeligt tilbage til vidvinkelfokus, så du altid kan nå at indfange motivet. Det er også nemt at optage imponerende Superlapse-videoer.

A900 med hele 20,3 megapixels gør det nemt at tage kreative billeder af livets små og store øjeblikke.

KRAFTIG NIKKOR-OPTIK I SUPERSLANKT KAMERAHUS

Et utroligt lille kamerahus gemmer på den avancerede teknologi i NIKKOR-optik, så du kan tage krystalklare billeder og flotte videoer uden rystelser. Med dette klassisk designede kompaktkamera kan du virkelig få udvidet din horisont.

Tag billeder af selv de fjerneste motiver på dine rejser, eller kom helt tæt på alle tænkelige begivenheder med et NIKKOR-objektiv med optisk zoom på 35x, der kan udvides til 70x Dynamic Fine Zoom¹. Det strækker sig over billedvinkler fra 24 mm (vidvinkel) til 840 mm (supertelefoto) (svarende til 35 mm-format), så du med lethed kan få det hele med på billedet samt tage makrobilleder af motiver fra en afstand på helt ned til én cm fra objektivet.

MEGET EFFEKTIV VIBRATIONSREDUKTION (VR)

Selv med et lille kamerahus vil dine billeder blive knivskarpe og dine videoer helt uden rystelser takket være den effektive vibrationsreduktionsfunktion, der reducerer kamerarystelser selv ved fuld zoom. Objektivforskydnings-VR og Elektronisk VR arbejder sammen om at producere knivskarpe stillbilleder, hvilket giver effekt svarende til en fire trin kortere lukkertid (målt i henhold til CIPA-standarden ved den maksimale telefotoposition). 5-vejs Hybrid-VR-systemet stabiliserer kameraet, mens du optager videoer, så optagelserne altid vil være knivskarpe.

BAGSIDEBELYST CMOS-BILLEDSENSOR PÅ 20,3 MEGAPIXELS

Takket være et højt antal megapixels leverer den kraftfulde bagsidebelyste CMOS-billedsensor en enestående ydelse og skarpe billeder med minimal støj, og den er også en fordel i situationer med svagt lys. Du vil kunne tage suveræne billeder i høj opløsning selv under mørke optageforhold.

4K/UHD-VIDEOOPTAGELSE

Med et enkelt tryk på den særlige videooptageknap kan du skifte til at optage flotte videoer i 4K/UHD (ultra-HD) (3.840 x 2.160/30p) med stereolyd. Med optagefunktionen Stop midlertidigt kan du holde en lille pause fra optagelserne og derefter genoptage optagelsen af den samme video, og du kan derudover gemme stillbilleder under videoafspilning eller anvende videoredigeringsfunktionen til at slette unødvendige optagelser, før og efter den handling du gerne vil gemme.

SNAPBRIDGE

SnapBridge fastholder en stabil lavenergiforbindelse mellem kameraet og smartphonen eller tabletten, så fotograferingen let kan styres. Nu kan billeder synkroniseres til smartphones og tabletter, mens de tages, og billeder i Nikon-kvalitet kan nemt deles. Man kan også styre de vigtigste kamerafunktioner via telefonen, opdatere kameraet og tidsindstillingerne med mere.

Appen til Android-enheder er allerede tilgængelig. Appen til iOS fås i App Store® fra august 2016.

HURTIG REAKTIONSTID

Når der kun er én chance for at tage det perfekte billede, har du brug for et hurtigt kamera, så du aldrig misser det perfekte øjeblik.

SUPERLAPSE-VIDEO OG TIME-LAPSE-VIDEO

Optag forbløffende videoer så let som ingenting med Superlapse- og Time-lapse-video. Superlapse-videoer gemmer stillbilleder fra en optaget video for automatisk at producere en video i hurtig bevægelse med 30 eller 25 billeder pr. sekund. Du kan optage forskellige synsvinkler og dermed ændre kompositionen i Superlapse i modsætning til den faste position for en normal Time-lapse-video. Med Time-lapse-funktionen laves der automatisk en video af ti sekunders varighed ud fra de stillbilleder, der tages ved brug af Time-lapse-funktionen. Du skal blot vælge et motivprogram, f.eks. Bylandskab, Landskab eller Solnedgang, hvorefter det mest relevante interval indstilles for dig.

FULD KONTROL OG KOMMANDOHJUL

Få nem adgang til eksponeringsindstillingerne (P/S/A/M) via programhjulet øverst på kameraet, så du kan foretage manuel indstilling af lukkertid eller blændeåbning, og brug kommandohjulet til at tilpasse lukkertid eller blændeværdi. Manuelle indstillinger hjælper dig med at indfange bestemte øjeblikke, f.eks. optagelser af motiver i hurtig bevægelse, hvor lukkertiden skal være kortere for at undgå slør. Kommandohjulet giver hurtig adgang til forskellige funktioner: Når der vises en menu eller en indstilling, kan du vælge en mulighed ved at dreje kommandohjulet eller multivælgeren, og det kan bruges til at justere zoom ved billedvisning eller ved frem- eller tilbagespoling af videoer. Ikke længere nødvendigt at bladre gennem menuer. Drej blot, og du er klar.

¹ Forstørrelsen ved brug af Dynamic Fine Zoom er beregnet ud fra den maksimale vidvinkelposition ved brug af optisk zoom.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.