Med COOLPIX B700 med 20,3 megapixels og superzoom kan du tage meget detaljerige billeder.

Nikon Coolpix B700 Rød

3.299,00  m/Moms
( 2.639,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Oplev den berømte optiske NIKKOR-kvalitet i form af et objektiv med ED-glaselement og optisk zoom på 60x, der kan udvides til 120x Dynamic Fine Zoom¹, så du kan zoome ind på selv meget fjerne motiver, mens det højtydende AF-system (autofokussystem) sikrer imponerende præcision. Træd ind i fremtiden med videoer i 4K/UHD (ultra-HD), og tag billeder i RAW (NRW) format og få billedbehandling i høj kvalitet. Sidezoomknappen og optisk VR (vibrationsreduktion) via dobbeltregistrering (svarende til optagelse med fem trin kortere lukkertid)² minimerer kamerarystelser, og du vælger selv, om der skal optages ved brug af den elektroniske søger eller den roterbare LCD-vippeskærm. SnapBridge giver dig konstant forbindelse mellem kameraet og din smart-enhed.

Med COOLPIX B700 kan du nå fjerne horisonter – og få krystalklare billeder.

NIKKOR-OBJEKTIV MED OPTISK ZOOM PÅ 60X OG SUPER ED-GLASELEMENT

Med dette NIKKOR-objektiv med meget lang rækkevidde i form af optisk zoom på 60x, der kan udvides til 120x Dynamic Fine Zoom¹, kan du tage flotte billeder af dyr i naturen (på sikker afstand), en stjernebesat nattehimmel eller de afgørende øjeblikke ved sportsbegivenheder. Zoomområdet strækker sig over billedvinkler svarende til et område fra 24 mm (vidvinkel) til 1.440 mm (supertelefoto) i 35 mm-format og understøtter makrofotografering af motiver på en afstand helt ned til 1 cm fra objektivet. NIKKOR-optik med Super ED-glaselement giver garanti for fremragende resultater. Et Super ED-linseelement giver en række fordele. Det fjerner eksempelvis sekundære spektre og korrigerer effektivt kromatisk aberration.

CMOS-SENSOR MED 20,3 EFFEKTIVE MEGAPIXELS OG HØJTYDENDE AF-SYSTEM (AUTOFOKUSSYSTEM)

Kameraets CMOS-billedsensor har et stort antal megapixels, som lukker mere lys ind med deraf følgende mere detaljerige billeder, og AF-systemet låser sig lynhurtigt fast på motivet, så du aldrig risikerer at gå glip af de afgørende øjeblikke. Målsøgende AF giver større fleksibilitet med hensyn til komposition, i og med at fokuspunktets optimale størrelse og position vælges ud fra motivet. Når du retter kameraet mod motivet, registreres det optimale fokuspunkt omgående. Det aktive fokuspunkt indstilles automatisk i henhold til motivets størrelse, så motivet er helt i fokus på alle dine billeder. Målsøgende AF fungerer effektivt, uanset hvor i billedfeltet motivet befinder sig, og uanset om du tager billeder af mennesker eller mindre motiver, f.eks. blomster eller madvarer.

VIDEOER I 4K/UHD (30P) MED STEREOLYD

Du er fremtidssikret i kraft af muligheden for at optage flotte videoer i 4K/UHD (ultra-HD) (3.840 x 2.160/30p) med fremragende lydkvalitet via zoommikrofonen, hvis lydregistrering bliver mere retningsbestemt, i takt med at der zoomes. Du kan starte optagelsen med et enkelt tryk på videooptageknappen. Desuden kan op til 30 stillbilleder gemmes fra videoen. Understøttelse af HDMI gør det muligt at slutte kameraet til et TV eller en anden ekstern skærm ved hjælp af et HDMI-kabel (ekstraudstyr).

INDBYGGET ELEKTRONISK SØGER

Den elektroniske LCD-søger på 0,2" med dioptrijusteringsfunktion og høj opløsning med 921.000 punkter giver en søgerdækning på 100 %, så du altid har helt styr på, hvad der kommer med på billedet. Øjesensoren, som automatisk skifter fra optagelse ved brug af skærmen til den elektroniske søger, når øjet nærmer sig sensoren, gør det let at skifte optagemetode. Optagelse via søgeren er en fordel på steder, hvor pladsen er trang, og sikrer desuden større stabilitet med minimal kamerarystelse.

ROTERBAR LCD-VIPPESKÆRM PÅ 7,5 CM (3") MED 921.000 PUNKTER

Den store roterbare vippeskærm giver stor fleksibilitet med hensyn til synsvinkel. Du kan eksempelvis tage billeder i fugleperspektiv hen over en menneskemængde, billeder af dyr og andre naturmotiver i frøperspektiv eller billeder i skæve vinkler, f.eks. rejsebilleder eller billeder af arkitektur. Med den roterbare vippeskærm kan du også nemt tage billeder af dig selv, så du kan kommentere de videoer, du optager, eller hurtigt knipse en "selfie". RGBW-justeringen sikrer desuden en meget tydelig billedvisning, selv i direkte sollys, og et lavt strømforbrug.

OPTISK VR (VIBRATIONSREDUKTION) VIA DOBBELTREGISTRERING (SVARENDE TIL OPTAGELSE MED FEM TRIN KORTERE LUKKERTID)

Vibrationsreduktion reducerer effekten af kamerarystelser, så du altid får skarpe billeder med optimal eksponering, uanset optageforholdene. Optisk VR (vibrationsreduktion) via dobbeltregistrering giver en kompensationseffekt svarende til optagelse med fem trin kortere lukkertid.² Det kan eliminere behovet for kortere lukkertid og forhindre problemer såsom fejleksponering eller for høj følsomhed. Den nyudviklede VR-algoritme sikrer en stærkt forbedret vibrationsreduktion som følge af samtidig registrering af kamerarystelse og bevægelsesretning (bevægelsesvektorinformation) fra hhv. vinkelhastighedssensoren og billedsensoren, hvilket udmønter sig i mere præcis beregning af billedslør.

SNAPBRIDGE

SnapBridge fastholder en stabil lavenergiforbindelse mellem kameraet og smartphonen eller tabletten, så fotograferingen let kan styres. Nu kan billeder synkroniseres til smartphones og tabletter, mens de tages, og billeder i Nikon-kvalitet kan nemt deles. Man kan også styre de vigtigste kamerafunktioner via telefonen, opdatere kameraet og tidsindstillingerne med mere.

Appen til Android-enheder er allerede tilgængelig. Appen til iOS fås i App Store® fra august 2016.

HURTIG OPSTART OG AF-FUNKTION SAMT KORT OPTAGEFORSINKELSE

Når der kun er én chance for at tage det perfekte billede, kan du trygt stole på det lynhurtige B700. Takket være en opstartstid på blot ca. 1,3 sekunder, en lynhurtig AF-funktion, som fokuserer krystalklart på blot ca. 0,9 sekunder, og en kort optageforsinkelse er du altid klar til at skyde lys, når det gælder. Der er med andre ord aldrig risiko for at gå glip af de afgørende øjeblikke.

MULIGHED FOR AT TAGE BILLEDER I FORMATET RAW (NRW)

Når du tager RAW-billeder i Nikons NRW-format, behøver du ikke være bange for, at billedkvaliteten forringes. Når billeder skrives til hukommelseskortet i formatet NRW, gemmes værdierne for eksponeringskompensation, hvidbalance, farveglød, tone og skarphed som et sæt anvisninger i filen. Du kan ændre sættet, lige så tit du vil, uden at de oprindelige RAW-data ændres.

¹ Forstørrelsen ved brug af Dynamic Fine Zoom er beregnet ud fra den maksimale vidvinkelposition ved brug af optisk zoom.
² Målt i henhold til CIPA-standarderne med en brændvidde svarende til ca. 350 mm i 35 mm-format [135].