Populær

Et ekstremt hurtigt objektiv i et kamerahus som ligger godt i hånden
Selvom det er lille nok til at passe i hånden, kombinerer LUMIX LX15 et hurtigt, F1,4-2,8 objektiv og 1" sensor, som gør det muligt for fotoentusiasten at tage fantastiske billeder og video.

PANASONIC LUMIX DMC-LX15

3.995,00  m/Moms
( 3.196,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage

F1.4-2.8 LEICA DC-objektiv i et lille format
Fotografisk kreativitet er baseret på lys og starter med objektivet. Det krystalklare F1.4-2.8 24-72 mm LEICA DC VARIO-SUMMILUX-objektiv giver fine detaljer, selv i svagt lys, og giver en flot bokeh-effekt, som gør billederne endnu mere imponerende. Med dets hus i lommestørrelse og det elegante udseende indfanger LUMIX LX15 nemt skønheden i hverdagen.

Uforlignelig billedkvalitet – 1" sensor og Venus Engine
En 1" 20,1-megapixel High Sensitivity MOS-sensor med høj følsomhed tager billeder af høj kvalitet med forbløffende detaljer. Den store mængde lys bidrager også til at skabe en imponerende bokeh-effekt. Kombinationen af MOS-sensoren med høj følsomhed og Venus Engine giver en optagelse med stor følsomhed med maksimalt ISO12800 / Extended ISO25600 med forbløffende billedkvalitet, der overgår kompaktkameraets grænser.

4K-video - Livet i levende detaljer
Hvad enten du ser film eller redigerer videoer, giver 4K en langt mere intens videooplevelse end nogensinde før. Dens basisopløsning på 3.840 x 2.160 pixels er fire gange højere end fuld HD, hvilket giver en langt større detaljegrad.
NB: Når du optager video i 4K, skal du bruge kort, som er kompatible med UHS-hastighedsklasse 3.

Vipbar skærm er lige så fleksibel som dig
Den store 3,0", ca. 1040k-punkts touch-skærm af statisk type, kan vippes 180 grader opad. Den muliggør dynamisk indramning ved kunstneriske billeder fra en lav vinkel, f.eks. ved optagelser tæt på jorden, og er yderst praktisk til selfies. Så snart du vipper skærmen opad, foretages de mest optimale selfie-indstillinger automatisk.

Aldrig et tabt øjeblik med 4K PHOTO
Takket være 4K-teknologien i LUMIX LX15 kan du med 4K PHOTO indfange det perfekte øjeblik i 30 fps og vælge dit bedste billede efter optagelsen. Optag, vælg og gem. Med 4K PHOTO i  LUMIX LX15 kan du forevige øjeblikke, der ikke må gå tabt.

Tag billedet nu, fokuser senere
Forestil dig at kunne beslutte præcist, hvad der skal være i fokus, selv efter du har taget billedet. Med Post Focus er det muligt. Tag billedet, se det, og tryk på den del af billedet, som du vil gøre skarp. Det er enkelt, imponerende, og det hele findes i kameraet.

  • 1" MOS-sensor 20,1 megapixels
  • F1,4-2,8
  • Leica DC Vario-Summilux-objektiv
  • 4K-funktioner: 4K-video, 4K-billede, Post Focus
  • Post Focus
  • 3x optisk zoom
  • 3" 1440k-dot Tilt LCD
Model/varenr.: DMC-LX15EP-K
spacer