LUMIX TZ100 - den ultimative rejsepartner
Der er ikke noget som følelsen af frihed. Udforsk verden, og forevig hvert øjeblik med et kamera, der følger med dig. Uanset om du er i en travl by eller ude i den rolige natur, betyder den kraftfulde 1" sensor med 10x zoom og høj ydelse, at det aldrig har været nemmere at forevige rejseminder.

PANASONIC LUMIX DMC-TZ100 SORT

3.295,00  m/Moms
( 2.636,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Lille størrelse, stort eventyr
LUMIX TZ100 er designet med perfekt balance mellem ydeevne og funktioner. Et krystalklart objektiv fra LEICA matcher det kompakte format. Farvel til bøvlede kameratasker og tungt udstyr - ydelse og kompakthede i perfekt harmoni.

Billeder dag og nat
Bare fordi solen er gået ned, behøves dit kamera ikke gøre det. Tag billeder hele natten med den kraftfulde 2,5 cm MOS-sensor med 20 MP i TZ100. Flere detaljer, mere farve og større klarhed - selv ved svagt lys.

Suveræne billeder er tættere på, end du tror
Når du ikke kan komme tættere på, hjælper LUMIX TZ100-kameraets kraftfulde 10x optisk zoom dig med at få det perfekte billede. Den kraftfulde zoom, der er udstyret med det verdenskendte  LEICA DC ELMARIT-objektiv, giver suveræn fleksibilitet fra 25 til 250 mm brændvidde. Perfekt til at få det hele med, både nært og fjernt.

Tag billedet nu, fokuser senere
Forestil dig, at du kunne beslutte præcist, hvad der skal være i fokus, selv efter du har taget billedet. Med funktionen Post Focus i LUMIX TZ100 er dette muligt. Tag billedet, se det, og tryk på den del af det, som du vil gøre skarp. Det enkelt, uforligneligt, og det hele findes i TZ100.

4K-video. Livet i levende detaljer
Takket være 4K-video kan du med TZ100 optage din rejse i op til 4 gange så høj kvalitet som Fuld HD. Mere spænding, flere detaljer og endnu flere minder at se tilbage på - igen og igen.

Aldrig et mistet øjeblik med 4K-foto
Takket være 4K-teknologien i TZ100 kan du med 4K-foto indfange det perfekte øjeblik i en 30 fps og udvælge det bedste foto efter optagelsen. Optag, vælg og gem. Med 4K-foto i kameraet kan du forevige øjeblikke, der ikke må gå tabt.

Se det hele
Nogle gange kan skarpt sollys gøre selv de mest lysstærke kameraskærme svære at se. LUMIX TZ100 har en Live View-søger, der tænder automatisk, når du løfter kameraet op til dit øje, så du kan se alle detaljer og tage det perfekte billede.

Funktioner

  • 3" (1.040k punkter) touch-skærm
  • 5 AXIS HYBRID O.I.S og Level Shot-funktioner
  • 10bps Burst Shoot mode (fuld opløsning – 5bps med AF)
  • “Face/eye tracking” AF
  • Indbygget RAW-bearbejdning
  • Wide Panorama-funktion
  • Styr kameraet og fotografer trådløst med app'en Panasonic Image

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Model/varenr.: DMC-TZ100EPK