Verdens mindste kamera med 24-720 mm zoom: På trods af den superkompakte størrelse leverer HX99 billeder i høj kvalitet og fantastisk ydeevne takket være avancerede funktioner som 4K-videooptagelse, hurtig og præcis AF og en brugervenlig LCD-berøringsskærm, der kan vippes op til selfie-brug.

Sony Cybershot DSC-HX99

3.395,00  m/Moms
( 2.716,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Med indbygget pop-up-flash og pop-up søger.

Den bagbelyste Exmor RTM CMOS-sensor med 18,2 megapixel opløsning og det avancerede BIONZ XTM-billedbehandlingssystem arbejder sammen for at reducere støj ved høje ISO-indstillinger som f.eks. ISO6400 (udvidet). Fine strukturer gengives nøjagtigt, og selv scener i dæmpet belysning kan blive til smukke billeder. Farvegengivelse er også forbedret, især hudfarven hos mennesker.

Imaging Edge-webcamprogrammet gør det nemt at bruge dit Sony-kamera som et webcam i høj kvalitet med stor kompatibilitet til imponerende live-streaming og -møder.

Du kan fjernbetjene kameraets lukker, zoom og andre funktioner trådløst fra en smartphone eller tabletenhed med Edge Mobile-appen. Du kan også overføre stillbilleder og videoer trådløst. Med en Bluetooth®-forbindelse til din smartphone er det også muligt at geotagge dine billeder automatisk med din optagelsesposition.