Let og stærk kulfiber-stativ med fem ben-sektioner og medfølgende kuglehoved. Helt oplagt til rejser

Fra: Sirui

SIRUI T-025SK + B-00K Carbon Tripod with Ballhead

1.895,00  m/Moms
( 1.516,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage

Rejs let uden at ofre styrke og stabilitet

Det ultralette rejsestativ SIRUI T-025SK kombinerer lav vægt med meget høj kvalitet. På trods af den kompakte konstruktion giver den sikker og stabil support til dit spejlrefleks, systemkamera eller kompaktkamera.

Med en vægt som en 1 liters vandflaske er stativet knap nok mærkbar i din bagage og vil blive en fremragende følgesvend på alle dine rejser.

Nyt ben design

Et nyt ergonomisk S-formet design på benene samt et centerstykke af magnesiumlegering gør stativet lettere og stærkere end tidligere modeller og bedre i stand til at absorbere stød. Benene kan drejes opad med 180 grader, så stativet foldes sammen til en højde på kun 31 cm. Hvert ben er lavet af fem sektioner med fire drejelåse. Gummifødderne sikrer, at stativet står stabilt på alle overflader.

Sirui T-05 stativserien har en aftagelig centersøjle. Kuglehovedet kan også monteres direkte på stativets centerstykke for at opnå maksimal stabilitet. En praktisk, medfølgende taske og isolerede greb på 2 af benene til brug i koldt vejr er standard på Sirui-stativer.

Det medfølgende B-00K kuglehoved betjenes friktionsfrit og blødt. Det er udstyret med Sirui Safety Lock System med en sikkerhedspind, som sikrer quick release-pladen og udløses med et tryk på en knap. Kompatibilitet med Arca Swiss-systemet gør det desuden muligt at bruge forskellige stativplader.