Commander, marinekikkerternes topmodel
Forstyrrende strejflys minimeres og konturer er altid skarpe og tydelige, selv i det dårligste vejr og under dårlige lysforhold, fx ved skumring eller modlys. Steiners unikke Diamond Marine antirefleksbehandling, som indeholder bl.a. fluorid for højeste lystransmission, klarhed og kontrast, alt sammen for at give et perfekt billede.
Stort synsfelt på 145 m ved 1000 m gør det let at finde, hvad man søger, og med Steiner ”Sport-Auto-Focus-system” får man altid et skarpt billede fra 20 m - 8 uden at skulle fokusere om. Kikkerten leverer et brilliant ”3D”-billede med naturlige farver.

STEINER COMMANDER 7x50 KOMPAS

9.495,00  m/Moms
( 7.596,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Commander-serien har den legendariske Steiner robusthed, hvilket gør denne model perfekt til selv de vanskeligste maritime forhold. Kikkerten er produceret med højteknologisk Makrolon, som gør den både let og robust. Commander-serien er vandtæt ned til 10 meter, med nitrogen-overtryk via den patenterede Steiner 2-vejs-ventil-teknik forhindres kondens inde i kikkerter. Egnet til brug i mellan alt fra -40 ° C til + 80 ° C. Steiner Nano-protection® skaber en linseoverflade, som beskytter mod skidt og vand, som hurtigt forsvinder ud af synsfeltet.

Det ergonomiske design og Comfort-Balance-systemet garanterer en praktisk og nem håndtering, og NBR-gummibeklædningen garanteret et skridsikkert greb. Memory-okularringen gør, at brugeren hurtigt kan finde sin egen personlige dioptri-indstilling. Øjestykkerne er også ergonomisk udformede og er praktiske i brug - selv for brillebærere - og samtidig beskytter de øjnene mod lys og vind, som kommer fra siderne.

Commander 7x50 WC har et stabilt kompas, som garanterer hurtige, præcise og pålidelige pejlinger. Kompasnålen er stabil takket være sofistikeret væskedæmpning, og pejlingen spejles i synsfeltet. Ved navigering i mørke trykker man ned på belysningsknappen for kompasset for aflæse skalaen uden at skulle slippe kikkerten. Batterifaget åbnet nemt ved at dreje, uden brug af værktøj, så batteriet kan skiftes hvor som helst, når som helst. Den integrerede skala giver præcis størrelse og afstand efter beregning. Et uvurderligt stykke værktøj til at beregne afstand til et objekt.

Commander leveres med en praktisk og funktionel flyderem med reflekterende 3M striber, en blød neopren bærerem, objektivdæksler og et beskyttende regndæksel.


Model:

7x50

7x50WC

Type:

Porroprisme

Forstørrelse:

7x

Objektiv ø:

50m

Antirefleksbehandling:

Diamond Marine

Ekstra beskyttelse:

Nano-coating

Vandtæt:

JA, 10m

Synsfelt°:

8,2°

Synsfelt ved 1000m:

145 m

Vægt:

1045 g

1145 g

 

Model/varenr.: 103093
spacer