Standard 40mm makroobjektiv i DX-format Ideelt til at komme helt tæt på motiverne. Det har en hurtig maksimumblænde på f/2.8 og et gengivelsesforhold på 1:1. Nikons unikke Silent Wave-motor giver støjsvag autofokusering, så du kan tage nærbilleder uden at forstyrre motivet. Med den hurtige maksimumblænde kan du udskille motiver og få billeder med en behagelig sløret baggrund. Den giver også skarpe optagelser ved lav belysning. Dette vidunderligt brugervenlige objektiv, der er skabt til at få de fine detaljer med, giver forbløffende nærbilleder og fantastiske generelle optagelser og portrætter.

Nikon AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G

2.495,00  m/Moms
( 1.996,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Standard 40mm makroobjektiv i DX-format Ideelt til at komme helt tæt på motiverne. Det har en hurtig maksimumblænde på f/2.8 og et gengivelsesforhold på 1:1.


Nikons unikke Silent Wave-motor giver støjsvag autofokusering, så du kan tage nærbilleder uden at forstyrre motivet. Med den hurtige maksimumblænde kan du udskille motiver og få billeder med en behagelig sløret baggrund. Den giver også skarpe optagelser ved lav belysning.


Dette vidunderligt brugervenlige objektiv, der er skabt til at få de fine detaljer med, giver forbløffende nærbilleder og fantastiske generelle optagelser og portrætter.

Makroobjektiv i 40 mm DX-format (FX-format/35mm svarende til: 60mm)

Stor maksimumblænde på f/2.8.

Gengivelsesforholdet på 1:1 giver naturtro nærbilleder.

Nærgrænse: 0,163 m.

SWM (Silent Wave Motor) betyder præcist, lydsvag autofokus.

To fokusindstillinger: M/A (autofokus med manuel prioritering) gør det muligt hurtigt at skifte mellem autofokus og manuel fokus, og M (manuel fokus).

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.