Dette NIKKOR-vidvinkelobjektiv med zoom giver dig mulighed for at komme tæt på motivet og alligevel få det hele med.

Objektivet har en minimumbrændvidde på 18 mm og en billedvinkel på 100º, hvilket gør det ideelt til at tage knivskarpe billeder af arkitektoniske mesterværker og detaljerede bylandskaber og til at indfange de skønne oplevelser på ferien.

Dette skønne objektiv, du kan tage med overalt, fås til en meget overkommelig pris og er velegnet til dygtige amatørfotografer takket den uforlignelige optiske ydelse og den hurtige, nøjagtige og meget støjsvage autofokus, der sikres af Nikons eksklusive Silent Wave-motor.

Nikon AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5-4.5G ED

6.495,00  m/Moms
( 5.196,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Vidvinkelobjektiv med zoom, der er kompatibelt med FX-formatet, med et brændviddeområde på 18-35 mm og en blændeåbning på f/3,5-4,5. Objektivet er ideelt til at indfange storslåede landskaber, til at tage detaljerede billeder af stilfuldt interiør og til at tage improviserede billeder, når du er på farten.

Utrolig høj optisk ydelse: Optimeret til brug sammen med Nikons sensorer til digitale spejlreflekskameraer med højt pixelantal .

Høj opløsning og overlegen kontrast: Det optiske system har tre asfæriske linser og to ED-glaselementer (ekstralav spredning), som sikrer en fremragende opløsning, samtidig med at uønskede aberrationer og forvrængning korrigeres.

Nikon Super Integrated Coating: Minimerer ghosting og flare effektivt selv i modlys.

SWM (Silent Wave-motor): Sikrer hurtig, præcis og meget støjsvag autofokus. Er kompatibel med alle digitale spejlreflekskameraer fra Nikon.

To fokusindstillinger: M/A (autofokus med manuel prioritet, manuel prioritet) og M (manuel fokus).

Kvalitetskonstruktion: Gummiforseglet metalfatning.

Kompakt letvægtsdesign: Med en vægt på blot 385 gram er dette et objektiv, du kan have med overalt.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.