Hurtigt prime-objektiv i FX-format med ultravid brændvidde på 20 mm og lys f/1,8 maksimumblænde. Det spændende valg til kreative fotografer, der vil arbejde med overdrevne perspektiver.

Nikon AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED

5.895,00  m/Moms
( 4.716,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Hurtigt prime-objektiv i FX-format med ultravid brændvidde på 20 mm og lys f/1,8 maksimumblænde. Det spændende valg til kreative fotografer, der vil arbejde med overdrevne perspektiver.

Med sin høje optiske ydelse i et kompakt og let design er dette alsidige objektiv velegnet til indendørsbilleder, gadereportager, brede landskabsbilleder og undervandsbilleder, og det er et godt valg til videoscener med stor dybde.

Den hurtige f/1,8-maksimumblænde sikrer lille dybdeskarphed, jævn bokeh og skarpe billeder ved svagt lys. Den højtydende optik giver skarphed i hele billedet med minimal forvrængning.

Hurtigt 20 mm prime-objektiv i FX-format (30 mm, når det anvendes på et Nikon SLR-kamera i DX-format).

Ultravidvinkel: Overdriv perspektiver, udvid rumfornemmelsen, og tag billeder med stor dybde. Velegnet til indendørsbilleder, gadereportage, brede landskabsbilleder og undervandsbilleder, samt videooptagelser.

Lys f/1,8-blændeåbning: Tag markante billeder med lille dybdeskarphed og jævn bokeh. Udnyt fleksibiliteten ved et lyst billede i søgeren og få optagelser med kortere lukkertider, og opnå tydelige billeder selv ved svagt lys.

Billeder med høj opløsning: Objektivet passer til moderne sensorers høje opløsning og sikrer derfor forbløffende billeder og HD-videoer. Den moderne optiske konstruktion sikrer en høj opløsning og kontrast, mens punktformede lyskilder gengives med minimal flare og kromatisk aberration.

Suveræn optisk ydelse: De to ED-glaselementer og to asfæriske linseelementer sikrer knivskarpe, flotte billeder. Forvrængningen er exceptionelt kontrolleret for så kort en brændvidde, og de fleste typer aberration og farvespredning minimeres betydeligt.

Nanokrystalbelægning: Reducerer ghosting og flare og giver større billedklarhed, selv i modlys.

Tætteste fokusafstand: 0,2 m. Kom helt tæt på motivet, og lad det fylde hele billedet.

Kompakt og let design: Let at have med overalt.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.