Populært zoomobjektiv til brug sammen med spejlreflekskameraer i FX-format. Dette objektiv, der består af en praktisk kombination af stor brændvidde og kompakt format, er utrolig nemt at have med. Dækningsområdet på 24-85 mm dækker nemt de mest anvendte brændvidder fra vidvinkel til telefoto. Nikons system til vibrationsreduktion (VR) sikrer skarpe, rolige billeder. ED-glaselementerne medvirker til at give forbløffende skarphed og kontrast, selv ved maksimumblænde.

Nikon AF-S NIKKOR 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR

4.495,00  m/Moms
( 3.596,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Populært zoomobjektiv til brug sammen med spejlreflekskameraer i FX-format.

Dette objektiv, der består af en praktisk kombination af stor brændvidde og kompakt format, er utrolig nemt at have med.

Dækningsområdet på 24-85 mm dækker nemt de mest anvendte brændvidder fra vidvinkel til telefoto. Nikons system til vibrationsreduktion (VR) sikrer skarpe, rolige billeder. ED-glaselementerne medvirker til at give forbløffende skarphed og kontrast, selv ved maksimumblænde.

Standardzoomobjektiv i FX-format med en brændvidde på 24-85 mm (36-127,5 mm, når det anvendes på et Nikon-spejlreflekskamera i DX-format).

VR II-systemet til modvirkelse af rystelser (VR) sikrer mere stabil håndholdt optagelse og gør det muligt at tage billeder med lukkertider på op til 4,0* trin længere.

Nikon Super Integrated Coating reducerer ghosting og flare betydeligt og sikrer en fremragende farvegengivelse.

Specialdesignet til brug sammen med sensorerne i Nikons digitale spejlreflekskameraer i FX-format.

ED-glaselementer (ED = Extra-low Dispersion (ekstralav spredning)) og tre asfæriske objektivelementer sikrer høj opløsning og kontrast, samtidig med at aberrationer og forvrængning minimeres.

SWM (Silent Wave-motor) sikrer dæmpet og præcis autofokus.

To fokusindstillinger: M/A (autofokus med manuel prioritet) og M (manuel fokus).

Let og kompakt hus.

Objektivfatning af vejrbestandigt gummi.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.