Hurtigt prime-objektiv i FX-format med en brændvidde på 24 mm. Dette ultravidvinkelobjektivs store maksimumblænde på f/1,8 gør det nemt at tage dynamiske billeder med stor dybde.

Det alsidige AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED er ideelt, når der skal tages imponerende landskabsbilleder, dramatiske billeder af arkitektur, detaljerige billeder af bylandskaber og indendørsbilleder med en klar fornemmelse af rumlighed.

Den store blændeåbning på f/1,8 giver en lille dybdeskarphed, jævn bokeh og skarpe billeder, selv under dårlige lysforhold. Den tætteste fokusafstand på blot 0,23 m giver endnu større fleksibilitet, og det lette og kompakte design gør dette objektiv perfekt til rejsebrug.

Nikon AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED

6.995,00  m/Moms
( 5.596,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Hurtigt prime-objektiv på 24 mm: Ultravidvinkelobjektiv i FX-format med en brændvidde på 24 mm (36 mm, når det anvendes på et Nikon-spejlreflekskamera i DX-format). Ideelt til landskabsbilleder, billeder af arkitektur, indendørsbilleder og billeder af gademotiver samt videooptagelser.

Stor blændeåbning på f/1,8: gør det muligt at tage flotte billeder med lille dybdeskarphed og jævn bokeh. Glæd dig over det klare søgerbillede samt muligheden for at optage med kortere lukkertider og tage skarpe billeder, selv ved svagt lys.

Let og kompakt: Den ultrakompakte konstruktion gør dette objektiv perfekt til rejsebrug.

Billeder med høj opløsning: Dette objektiv, som passer perfekt til DSLR-kameraer med høj opløsning, sikrer fremragende klarhed og kontrast i hele billedfeltet. Den optiske konstruktion udmønter sig i smukke billeder og videoer.

Suveræn optisk ydelse: To ED-glaselementer med ekstralav spredning og to asfæriske linseelementer sikrer flotte, knivskarpe billeder. Forvrængning kontrolleres effektivt, og de fleste former for aberration og farvespredning minimeres også på effektiv vis.

Nanokrystalbelægning: reducerer ghosting og flare, så der opnås skarpere billeder, selv i modlys.

Silent Wave-motor (SWM): sikrer dæmpet og præcis autofokus.

Tætteste fokusafstand: 0,23 m. Kom tæt på motivet, så det fylder hele billedet.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.