Gør afstanden mindre med dette 300 mm-objektiv i FX-format. Som det første NIKKOR med F-fatning er det udstyret med et PF-element (phase Fresnel-element) og byder på den ultimative balance mellem kompakt konstruktion, stor rækkevidde og høj billedkvalitet.

Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR

15.495,00  m/Moms
( 12.396,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 3-15 dag(e).

Dette objektiv, der er ideelt til fotografering af sport og dyreliv samt til rejsebilleder og tætte, detaljerige portrætbilleder, er det oplagte valg, når du gerne vil udfylde hele billedet, men ikke din taske.

Kombinationen af maksimumblænde på f/4, 300 mm brændvidde og imponerende VR-teknologi giver dig suveræne resultater i alle tænkelige situationer. PF-objektivelementet reducerer størrelsen og vægten markant, og en fluorbelægning afviser vand, støv og snavs, så holdbarheden forlænges.

Højtydende teleobjektiv: giver 300 mm brændvidde og maksimumblænde på f/4. (450 mm brændvidde ved brug med et Nikon SLR-kamera i DX-format).

PF-element: Dette teleobjektiv leverer en fremragende optisk ydelse og har en utrolig kompakt konstruktion. Brug af et PF-objektivelement reducerer vægten mærkbart uden at forringe billedkvaliteten.

Vibrationsreduktion (VR): Med indstillingen SPORT. VR minimerer virkningen af kamerarystelser og gør det muligt at optage med lukkertider, der er op til 4,5 trin længere.¹ VR-indstillingen SPORT sikrer et stabilt søgerbillede ved optagelse af hurtige bevægelser og gør det muligt at opnå samme billedhastighed ved kontinuerlig optagelse med reduceret lukkertidsforsinkelse, svarende til dem, der er mulige, når VR er slået fra.

Avanceret optisk ydelse: Nanokrystalbelægningen reducerer effektivt ghosting og flare, hvilket giver billederne endnu større klarhed og kontrast. Et ED-glaselement (ekstralav spredning) minimerer kromatisk aberration.

Elektromagnetisk blænde: Giver mulighed for ensartede, mere præcise eksponeringer, særligt ved optagelse med høje billedhastigheder.

Fluorbelægning: Afviser aktivt vand, støv og snavs uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Belægningen er påført meniskbeskyttelsesglasset på objektivets forreste element, hvilket forbedrer holdbarheden og gør det lettere at rense glasset uden at beskadige overfladen.

Tætteste fokusafstand: 1,4 m.

Stativkrave RT-1 (ekstraudstyr): Gør det muligt at dreje objektivet frit for at sikre et problemfrit skift mellem lodret og vandret indstilling.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.