Et fastbrændviddeobjektiv i FX-format ud over det sædvanlige med stor f/1,4 blændeåbning og en brændvidde på 58 mm.

Dette objektiv, der er designet til at yde optimalt ved maksimal blændeåbning, flytter på afgørende måde grænserne for billedkvalitet.
Brændvidden på 58 mm giver mindelser om Nikons legendariske Noct-NIKKOR-objektiv, mens den fuldstændigt nye optiske konstruktion muliggør en forbløffende skarphed, kontrast og opløsning – så sandelig et objektiv i særklasse.

AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G er et enestående objektiv til optagelse af aftenmotiver, da det gengiver punktvise lyskilder, for eksempel storbymotiver, som fint afrundede punkter helt ud til billedkanten. Dets bokeh er utroligt jævn uden ru kanter, hvilket gør dette objektiv fantastisk også til portrætter.

Nikon AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G

12.495,00  m/Moms
( 9.996,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Hurtigt fastbrændvidde-objektiv i FX-format med maksimumblænde på f/1,4 og brændvidde på 58 mm (87 mm ved brug sammen med et Nikon-spejlreflekskamera i DX-format). Suveræn ydelse ved maksimumblænde. Ideelt til aftenmotiver og portrætter.

Flotte, skarpe billeder: Den fremragende opløsningsevne sikrer udsøgt, naturtro gengivelse af hver eneste komponent på motivet. Usymmetrisk flare minimeres effektivt med deraf følgende fornem gengivelse af punktvise lyskilder som fint afrundede punkter helt ud til billedets kant.

Smuk bokeh: Bokeh-intensiteten ændres glidende i takt med, at afstanden til det punkt, der er i skarp fokus, øges, så der ikke opstår skarpe overgange. Det udmønter sig i større dybdevirkning på billeder med høj opløsning.

Imponerende ydelse ved maksimumblænde: Motiver gengives skarpt ved optagelse på maksimumblænde (f/1,4). Det er med andre ord muligt at tage meget kontrastrige billeder af fjerne eller dårligt belyste motiver uden behov for reduktion af blændeindstillingen.

Fremragende billedkvalitet helt ud til kanten: Reduktionen af lysstyrken ved billedets yderkanter modvirkes effektivt, så alle dele af billedet står skarpt. Motiver i billedets udkant gengives skarpt og med høj opløsning, selv når der optages med maksimumblænde og fokus indstillet til uendelig.

Den velkendte NIKKOR-kvalitet: Nanokrystalbelægningen reducerer effektivt ghosting og flare, hvilket giver billederne endnu større klarhed og kontrast. Autofokus fungerer gnidningsfrit, lydsvagt og hurtigt takket være Nikons Silent Wave-motor

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.