Hurtigere. Lettere. Og mere praktisk end nogensinde før. AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR giver dig helt nye muligheder for at tage fremragende billeder under selv de vanskeligste forhold.Hvordan forbedrer man det perfekte? Ved at forbedre alle de ting, der tæller i den virkelige verden. Med den sidste nye version af dette meget roste objektiv kan du være sikker på at være ét skridt foran.Forbedret AF-tracking og eksponeringskontrol kombineret med indstillingen VR SPORT gør det muligt at tage enestående billedserier. Den splinternye optikkonstruktion sikrer fremragende billedkvalitet helt ud til kanten, og Nikons nanokrystalbelægning reducerer effektivt ghosting og flare. En meget robust, men ikke desto mindre let konstruktion takket være anvendelsen af et fluoritglaselement.
 
Fra: Nikon

NIKON AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR

17.340,00  m/Moms
( 13.872,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager
 
 

HELT TÆT PÅ BEGIVENHEDERNE: F/2,8-TELEZOOMOBJEKTIV

Hvad enten du fotograferer sport, action, nyheder eller reportager, vil dette objektiv i FX-format bringe dig helt tæt på begivenhederne. Brændvidden på 70-200 mm (105-300 mm, når det anvendes på et Nikon-spejlreflekskamera i DX-format) dækker ethvert behov, og den store blændeåbning på f/2,8 sikrer fremragende resultater under dårlige lysforhold og ensartet eksponering i hele zoomområdet. Den korteste fokusafstand er nu helt nede på imponerende 1,1 m, og det maksimale gengivelsesforhold er øget fra 0,11x til 0,21x. Når man som fotograf kombinerer disse fordele med Nikons hurtige DSLR-kameraer med billedsensor med høj opløsning, er man rustet til alle udfordringer.

 

HURTIGT, SKARPT OG STABILT: FORBEDRET VIBRATIONSREDUKTION (VR)

Vær på højde med begivenhederne uden at gå på kompromis med skarpheden. Nikons VR-system minimerer virkningen af kamerarystelser og gør det muligt at optage med lukkertider, der er op til fire trin længere end uden VR.¹ Det støjsvage system, der er designet til at minimere slør som følge af kamerarystelser, aktiveres nu øjeblikkeligt, når udløserknappen trykkes halvt ned. VR-indstillingen SPORT giver et mere stabilt søgerbillede, når der tages billeder af motiver i meget hurtig bevægelse eller motiver, der bevæger sig uforudsigeligt. Denne indstilling gør det også muligt at opnå samme billedhastighed ved kontinuerlig optagelse og samme minimale lukkertidsforsinkelse, som når VR er slået fra. Objektivet er sågar i stand til at registrere, om der anvendes stativ, og tilpasse sig i henhold hertil, uanset om det er VR-indstillingen Normal eller SPORT, der er aktiveret.

PRÆCIS KOORDINERING MELLEM OBJEKTIV OG KAMERA: FREMRAGENDE AF-TRACKING OG EKSPONERINGSKONTROL

Dette objektiv, som er beregnet til at blive benyttet sammen med Nikons hurtige DSLR-kameraer til professionel brug, reagerer lynhurtigt og præcist på ændringer i autofokus. Det betyder, at du nu kan følge motiver i hurtig bevægelse med stor præcision, uanset om de bevæger sig uforudsigeligt eller med varierende hastighed, eller om de nærmer sig kameraet med høj fart. Og forbedret AF-tracking er langt fra den eneste fordel. Under kontinuerlig optagelse med høj hastighed synkroniseres den elektromagnetiske blændemekanisme med kameraets lukker, så der opnås hurtig, automatisk eksponeringskontrol og ensartet belyste billeder. Enheden med blændebladene og drivmekanismen er indbygget i objektivhuset, hvilket giver garanti for stabil, ensartet optagelse, selv når der tages billedserier med høj hastighed. Dertil kommer Nikons Silent Wave-motor (SWM), som sikrer meget hurtig og støjsvag autofokus med problemfrit manuelt fokusskift.


NATURTRO BILLEDKVALITET: OPTISK PRÆCISION HELT UD TIL BILLEDKANTEN

Dette objektiv udmærker sig ved fremragende klarhed og kontrast i hele billedfeltet. Kvaliteten i billedfeltets yderområder er forbedret i forhold til forgængeren, og vignettering er reduceret. Den nye optikkonstruktion modvirker effektivt farveskygger og kromatisk aberration og minimerer forvrængning i hele zoomområdet. Den omfatter seks ED-glaselementer, et fluoritlinseelement og et HRI-element (HRI = High Refractive Index (højrefraktivt brydningsindeks)). Nanokrystalbelægningen reducerer ghosting og flare og giver skarpere billeder, og takket være anvendelsen af fluoritglas har objektivets lette konstruktion ingen negative konsekvenser for billedkvaliteten.

PERFEKT BALANCE: ENDNU MERE BRUGERVENLIG BETJENING

Når der er tryk på, er det de små detaljer, der gør forskellen. Konfigurerbare knapper på objektivhuset (som på andre NIKKOR-teleobjektiver til professionel brug) gør det muligt at skifte funktion med tommelfingeren, mens man stabiliserer objektivet. Zoom- og fokusringen har byttet plads i forhold til forgængeren, hvilket har gjort betjeningen mere velafbalanceret. Zoomringen er nu placeret længere fremme på objektivhuset, lige under fotografens hånd, så der opnås større stabilitet, mens der zoomes. Zoomringens riflede gummibelægning gør det også lettere at få et godt og sikkert greb og bruge zoomfunktionen, mens man kigger gennem søgeren.

 

KLAR TIL ENHVER UDFORDRING: ROBUST OG DRIFTSSIKKER LETVÆGTSKONSTRUKTION

Som professionel fotograf kommer man ud for lidt af hvert, og alle objektivhusets bevægelige dele er derfor forseglede, så de er beskyttet mod støv og fugt. Den sidste nye version af dette meget roste objektiv er den hidtil letteste takket være et nydesignet objektivhus med magnesiumlegering samt HRI- og fluoritelementer. Objektivet er desuden forsynet med Nikons fluorbelægning, som effektivt afviser vand, støv og snavs, uden at det går ud over billedkvaliteten. Belægningen er påført beskyttelsesglasset på objektivets forreste og bageste element, så den gør det lettere at rengøre glasset uden at beskadige overfladen. Stativringen er forsynet med kuglelejer, så der hurtigt og nemt kan skiftes mellem vandret og lodret optageposition.

Model/varenr.: JAA830DA