"WB" white box edition

Højtydende DX-zoomobjektiv med et brændviddeområde på 16-80 mm og en stor blændeåbning på f/2,8-4. Med alle disse nye teknologier og sin kompakte størrelse er det nye objektiv perfekt til kræsne fotografer på farten.

Den alsidige zoom på 5x dækker et område svarende til 24-120 mm i FX-format, og den store blændeåbning giver fotografen endnu flere optagemuligheder. Nikons imponerende vibrationsreduktion (VR) sikrer skarpe billeder. En elektromagnetisk blænde sikre præcise eksponeringer ved høje billedhastigheder. Et let objektivhus, som giver god balance, når det er monteret på kameraet, gør sammen med den beskyttende fluorbelægning dette objektiv til det oplagte valg for fotografer, der stiller store krav til deres udstyr.

Fra: Nikon

Nikon AF-S NIKKOR DX 16-80mm f/2.8-4E ED VR WB

9.495,00  m/Moms
( 7.596,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Højtydende 5x zoomobjektiv: stort brændviddeområde på 16-80 mm (svarende til 24-120 mm i FX-format) og stor maksimumblænde på f/2,8-4. Zoomområdet, som strækker sig hele vejen fra vidvinkel til telefoto, dækker uden problemer langt de fleste optagesituationer, lige fra storslåede landskabsbilleder til personlige portrætter.

Let og kompakt: fremragende universalobjektiv til rejsebrug. Det kompakte objektivhus vejer kun 480 gram og er perfekt afbalanceret på kameraet.

Hurtig blændeåbning: gør det muligt at opnå smukt baggrundsslør, skarpe billeder selv under dårlige lysforhold og en tydelig adskillelse af motiv og bagrund. Har en maksimal blændeåbning på f/2,8 ved en brændvidde på 16 mm (svarende til 24 mm i FX-format) og f/4 ved 80 mm (svarende til 120 mm i FX-format).

Vibrationsreduktion (VR): minimerer effekten af kamerarystelser og gør det muligt at optage med lukkertider, der er op til fire trin længere. VR-funktionen er støjsvag, selv når der optages video.

Avanceret optisk konstruktion: Fire ED-glaselementer og tre asfæriske linseelementer sikrer flotte, knivskarpe billeder.

Nanokrystalbelægning: reducerer ghosting og flare, så der opnås skarpere billeder, selv i modlys.

Silent Wave-motor (SWM): sikrer hurtig, støjsvag og præcis autofokus.

Elektromagnetisk blænde: giver ensartede og mere præcise eksponeringer, især ved optagelse med høj billedhastighed.

Fluorbelægning: afviser effektivt vand, støv og snavs, uden at det går ud over billedkvaliteten. Belægningen øger holdbarheden og gør det lettere at rengøre glasset uden at beskadige overfladen.

Tætteste fokusafstand: 0,35 m.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Model/varenr.: JAA825DA