Kompakt og kraftigt zoomobjektiv med optik i høj kvalitet, der er beregnet til brug med Nikons digitale spejlreflekskameraer i DX-format. Objektivets 5,3x zoom og brændvidde på 16-85 mm giver en utrolig alsidighed til en lang række forskellige optageforhold. Objektivet er udstyret med Nikons andengenerationssystem til vibrationsreduktion (VRII) og unikke Silent Wave Motor (SWM), så det fungerer fremragende i svag belysning, leverer stabile billeder til både sensoren og søgeren og har hurtig og næsten lydløs autofokus. Et ideelt universalobjektiv til moderne digitale spejlreflekskameraer med høj opløsning.

Nikon AF-S NIKKOR DX 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR

5.995,00  m/Moms
( 4.796,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Kraftig 5,3x zoom med en bred brændvidde på 16-85 mm (35 mm-ækvivalent: 24-127,5 mm), som er perfekt til alt lige fra portrætter til indendørs billeder, bygninger og landskaber.

VR II (anden generation af systemet til modvirkelse af rystelser (VR)) giver mere fleksibel håndholdt optagelse og gør det muligt at bruge lukkertider, der er op til 3,5* gange længere.

Utroligt høj optisk ydelse: specialudviklet til brug sammen med sensorerne i Nikons digitale spejlreflekskameraer i DX-format.

Tætteste fokusafstand: 0,38 m.

ED-glaselementer (ED = Extra-low Dispersion (ekstralav spredning)) og asfæriske objektivelementer sikrer høj opløsning og kontrast, samtidig med at sfærisk aberration, astigmatisme og andre former for forvrængning minimeres.

SWM (Silent Wave-motor) sikrer hurtig og dæmpet autofokus.

Nikon Super Integrated Coating reducerer ghosting og flare og sikrer en fremragende farvegengivelse.

Kompatibelt med filtergevind på 67 mm.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.