Kompakt og alsidigt zoomobjektiv i DX-format. Dette objektiv er meget alsidigt med en zoom på 7,8x, der er yderst velegnet til en lang række motiver og med en kompakt og let konstruktion. Vibrationsreduktion (VR) minimerer effekterne af kamerarystelser, så du kan tage billeder, der ikke er slørede, og du får desuden et stabilt søgerbillede. Nikons Silent Wave-motor muliggør hurtig, dæmpet autofokus.

Nikon AF-S NIKKOR DX 18-140 f/3.5-5.6G ED VR

3.795,00  m/Moms
( 3.036,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage

Kompakt og alsidigt zoomobjektiv i DX-format.

Dette objektiv er meget alsidigt med en zoom på 7,8x, der er yderst velegnet til en lang række motiver og med en kompakt og let konstruktion.

Vibrationsreduktion (VR) minimerer effekterne af kamerarystelser, så du kan tage billeder, der ikke er slørede, og du får desuden et stabilt søgerbillede. Nikons Silent Wave-motor muliggør hurtig, dæmpet autofokus.

Alsidigt objektiv i DX-format med 7,8x zoom og en brændvidde på 18-140 mm (27-210 mm ækvivalent i 35 mm-format og Nikon FX-format)

Zoomområde fra vidvinkel til telefoto: Det ideelle objektiv til at have med på farten, perfekt til optagelser af alt lige fra storslåede landskaber til detaljerede billeder af fjerne motiver.

Høj optisk ydelse: Ét ED-glaselement (ekstra lav spredning) og ét asfærisk linseelement hjælper med at sikre høj opløsning og kontrast, samtidig med at de fleste former for aberration og farvespredning minimeres.

Vibrationsreduktion (VR): Minimerer effekterne af kamerarystelser og gør det muligt at optage med lukkertider, der er op til fire trin længere. VR-funktionen er lydsvag, selv når der optages video.

SWM (Silent Wave-motor) sikrer hurtig og dæmpet autofokus.

Kompakt og let konstruktion med vejrbestandig fatning.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.