Nikon D750 kit 24-120 mm F/4,0 VR

Nikon D750 M/24-120mm VR

14.495,00  m/Moms
( 11.596,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Nikon D750 kit 24-120 mm F/4,0 VR


Frihed til at turde 
Den helt nye sensor med 24,3 megapixels giver et bredt dynamisk område med ren ydelse ved alle følsomheder og leverer billeder med forbløffende skarphed og righoldig kontrast. ISO-området på 100-12.800 kan udvides til følsomheder svarende til 50-51.200, og Nikons nyeste billedbehandlingsenhed, EXPEED 4, optimerer billedkvaliteten for både stillbilleder og videoer. Den fleksibilitet, der kræves for at tage billeder af flygtige motiver og motiver i hurtig bevægelse, opnås ved hjælp af kameraets professionelle Multi-CAM 3500II autofokussensormodul med 51 punkter og en følsomhed helt ned til -3 EV. Kombineret med kameraets optagehastigheder på op til 6,5 bps i både FX- og DX-format gør disse funktioner det muligt at følge motivet og tage meget præcise billeder i fuld opløsning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover sikrer Nikons nye funktion Gruppepunkts-AF, kendt fra D4S og D810, hurtig fokusopnåelse og forbedret baggrundsisolering ved optagelse af forholdsvis små motiver på en baggrund med høj kontrast eller en distraherende baggrund. 
Visionerne får frit løb 
Takket være en vippeskærm og indbygget Wi-Fi giver D750 fotograferne stor fleksibilitet. Vippeskærmen svinger åben og kan vippes opad til 90º eller nedad til 75º, så det er nemt at optage billeder og videoer fra unikke vinkler. Under optagelsen gør denne 8,0 cm (3,2") store farvejusterbare skærm med 1.229.000 punkter det muligt at ændre farvebalancen og lysstyrken efter behov. Den indbyggede Wi-Fi-funktion betyder, at det er muligt at uploade imponerende fuldsensorformatbilleder via en kompatibel smartphone eller tablet eller foretage trådløs fjernbetjening af kameraet via smartenheden. Det eneste, der kræves, er, at den gratis Wireless Mobile Utility-app downloades til smartenheden.1 
Frihed til at skabe video 
Nikon D750 er skabt til at optage imponerende videoer, når og hvor som helst inspirationen kalder. Nikons D-video kan levere video i udsendelseskvalitet med multisensorformater. D750 giver mulighed for optagelse af videoer i fuld HD (1.080p) ved en billedhastighed på 50p/60p med markant mindre risiko for støj, moiré og fejlagtige farver. En speciel videomenu strømliner optagelsen ved at gøre det muligt at gemme alle videoindstillinger på ét sted. Powerblænden kan indstilles under optagelsen, og kameraet giver mulighed for rent HDMI-udgangssignal og samtidig optagelse af videoer i fuld opløsning i kameraet og på en ekstern optageenhed. Det er desuden muligt at konfigurere de ønskede ISO-indstillinger lige fra ISO 100 og helt op til en værdi svarende til ISO 51.200 eller fastsætte den maksimale automatiske ISO-følsomhed fra ISO 100 og højere ved optagelse i indstilling M. Nikons 3D-støjreduktion reducerer vilkårlig støj, forvrængning og støjstriber under videooptagelse med høj følsomhed. Højlysvisning gør det muligt at se den nøjagtige placering af eventuelle udvaskede højlys direkte på kameraskærmen. Den fremragende lydstyring giver bedre lydoptagelser og større fleksibilitet: En indgang til stereomikrofon og en lydudgang betyder, at lydniveauet kan finindstilles både før og under optagelsen, og der er desuden mulighed for at vælge lydområde (normal/tale) og reducere vindstøjen ved optagelse med den indbyggede mikrofon. 
Nemt at have med overalt 
Det gode ergonomiske og energibesparende design og den lette, vejrbestandige selvbærende skalkonstruktion betyder, at D750 byder på fuldt sensorformat med komplet frihed. Det dybe greb giver et sikkert hold uanset håndstørrelse og gør kameraet mere behageligt at holde i længere tid, uden at man bliver træt. Lukkerenheden af kevlar og kulfiber er testet med 150.000 lukkeraktiveringer, og der kan optages op til 1.230 stillbilleder og op til 55 minutters video2 på en enkelt opladning af det ultrakompakte og lette genopladelige Li-ion-batteri EN-EL15. 
Frit spil for kreativiteten 
Når inspirationen rammer, har D750 alle de nødvendige funktioner til at føre idéerne ud i livet. Hvad enten man tager stillbilleder eller optager video, giver den nylancerede anden generation af Nikons Picture Control-system adgang til en række nyttige værktøjer både før og efter optagelsen med fuld kontrol over både skarphed, kontrast, lysstyrke, farveglød, klarhed og farvemætning. Den nye indstilling Jævn, som bevarer samtlige detaljer, og en smuk tonegraduering i såvel højlys som skygger, gør efterbehandling til en leg, mens den nye indstilling Klarhed giver mulighed for præcis justering af kontrast og tydelig adskillelse af subtile overgange. Af andre kreative funktioner kan nævnes en indbygget time-lapse-funktion, der gør det muligt at foretage time-lapse fotografering med jævne eksponeringsovergange ved hjælp af enkle menu-indstillinger. 
Total Digital Imaging System 
Når man fotograferer med D750 har man hele Nikons Total Digital Imaging System til rådighed. Det store udvalg af NIKKOR-objektiver sikrer fuld udnyttelse af D750-kameraets sensor med 24,3 megapixels. I kraft af deres ekstremt høje præcision og billedkvalitet lever NIKKOR-objektiverne op til enhver fotografs krav. D750 er desuden fuldt kompatibelt med Nikons brancheførende Creative Lighting System og kan bruges med et stort udvalg af alsidige Speedlights til kreativ fotografering med flash – både monteret på kameraet og som fjernbetjente flashenheder. 
Oversigt over de vigtigste funktioner: 
Ny 24,3 megapixelsensor i FX-format: giver billeder med uovertruffen detaljerigdom og stor fleksibilitet ved beskæring. 
Fantastisk lysfølsomhed: ISO-område på 100-12.800, der kan udvides til, hvad der svarer til 50-51.200. 
Professionel AF-funktion: Multi-CAM 3500II autofokussensormodul med 51 punkter, der kan konfigureres i dækningsindstillinger med 9 punkter, 21 punkter og 51 punkter og en følsomhed ned til -3 EV (ISO 100, 20 °C). 
Gruppepunkts-AF: hurtig fokusering og forbedret baggrundsisolering, selv under vanskelige lysforhold. 
Vippeskærm: svinger åben og kan vippes opad til 90º og nedad til 75º. Antirefleksbehandlet 8,0 cm (3,2 tommer) RGBW LCD-skærm med 1.229.000 punkter. 
Indbygget Wi-Fi: mulighed for upload af imponerende fuldsensorformatbilleder via en kompatibel smartphone eller tablet.1 
Billedserier med op til 6,5 bps: billeder i fuld opløsning med op til 6,5 bps i både FX- og DX-format. 
Multiområde D-video: videoer i fuld HD (1.080p) i FX- og DX-format ved 50p/60p. Der er adgang til ISO-følsomheder lige fra ISO 100 og helt op til en værdi svarende til ISO 51.200 under videooptagelse samt mulighed for styring af lukkertid, blændeåbning og lydniveau. En speciel videomenu gør det muligt at gemme alle videoindstillinger på ét sted. 
EXPEED 4: Hurtigere og bedre billedbehandling, mens kameraet trækker mindre strøm. 
Picture Control 2.0: letter efterbehandlingen med indstillingen Jævn, som sikrer et maksimalt dynamisk område, og omfatter indstillingen Klarhed, der giver mulighed for finjustering. 
Energibesparende design: Optag længere på en enkel opladning af batteriet EN-EL15. 
Kompakt FX-format: En kombination af fremragende ergonomi og et kamerahus med let, vejrbestandig selvbærende skalkonstruktion giver fotografen total frihed i fuldsensorformat. 
Kreative indstillinger: HDR (high dynamic range), indbygget time-lapse-funktion, specialeffekter og motivprogrammer samt ubegrænset kontinuerlig optagelse.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.