Alsidig, brugervenlig Speedlight, der er kompatibel med Nikon-spejlreflekskameraer i FX- og DX-format og Nikon Creative Lighting System. Utroligt intuitiv betjening med en række avancerede funktioner, der gør det nemt at styre lysets kvalitet og retning. Tre belysningsmønstre giver total kontrol over flash-dækningen, og A:B-indstillingen, som der er nem adgang til, muliggør trådløs betjening af flere flashenheder. Det kompakte hus gør det ideelt at have ved hånden ved kreative optagelser, eller når der kræves mere afbalancerede billeder under vanskelige lysforhold.

Nikon SB-700 Speedlight Flash

2.495,00  m/Moms
( 1.996,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Alsidig i-TTL Speedlight (intelligent TTL) kompatibel med Nikon-spejlreflekskameraer i FX- og DX-format og Nikon Creative Lighting System.

Motorzoom med flere trin: dækker en bred billedvinkel på 24-120 mm.

Intuitiv betjening: den store LCD-skærm, som er nem at aflæse, og de velplacerede knapper gør det nemt at justere indstillingerne.

Ledetal: 25(EVEN)/28 (STD)/30 (CW) (FX-format, ISO 100, m, ved 35mm). Maksimalt ledetal: 38 (STD, FX-format, ISO 100, m, ved 120mm).

Der kan vælges mellem belysningsmønstrene centervægtet, jævn og standard, afhængigt af hvad der passer i optagesituationen.

Hurtig genopladning: Ca. 2,5 sek., når der bruges NiMH-batterier eller alkaliske batterier, og ca. 3,5 sekunder, når der bruges litiumbatterier.

A:B-indstilling giver hurtig trådløs styring: muliggør styring af lysforholdene for Speedlight-enhederne i gruppe A og B.

Firmware kan opgraderes via lagermediet i det tilsluttede kamera.

Temperaturbeskyttelsessystem: advarer om for kraftig varmeudvikling ved intensiv flashfotografering og forsinker om nødvendigt opladningstiden.

Automatisk filterregistrering: Speedlighten justerer automatisk det tilkoblede kameras farvetemperaturindstillinger i henhold til farven på det filter, der bruges.

AF-hjælpelys: dækker en brændvidde på 24-135 mm*. Kompatibelt med Multi-CAM3500 AF-sensorer.