Professionel i-TTL Speedlight, som er kompatibel med Nikon-spejlreflekskameraer i FX- og DX-format og en del af Nikon Creative Lighting System.

SB-910, som er hurtig, alsidig og kraftig, giver righoldige kreative muligheder ved fotografering med flash på kameraet eller trådløs flash. Tre belysningsmønstre giver fuld kontrol over flashdækningen, med automatisk justering opnås et zoomområde på 17-200 mm.

Nikon SB-910 Speedlight Flash

3.299,00  m/Moms
( 2.639,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager

Professionel i-TTL (intelligent TTL) Speedlight: kompatibel med spejlreflekskameraer med FX- og DX-format. Som et led i Nikons Creative Lighting System giver den total kontrol over flashdækningen.

Centervægtet, jævnt og standard-belysningsmønster: Med centervægtet belysning koncentreres belysningen om midten af billedet, hvilket er nyttigt ved brug af teleobjektiv. Jævn belysning fordeler lyset jævnt over hele billedet, hvilket er nyttigt ved gruppebilleder. Standardbelysning giver en standardfordeling af effekt og lys.

Automatisk zoomområde på 17-200 mm: har et zoomområde på 14 mm ved brug af den indbyggede diffuser eller Speedlight-softbox.

Intuitiv betjening: stor LCD-skærm, tydeligt menusystem, knapper, der er praktisk placeret og belyste, så de er nemme at betjene i svagt lys.

Automatisk registrering af sensorformat: genkender automatisk kameraer i FX- eller DX-format.

Genopladning med høj hastighed – 2,3 sekunder ved brug af LR6 NiMH-batterier.

AF-hjælpelys: kompatibelt med Multi-CAM3500 FX/DX AF-sensormodul.

Mulighed for indirekte belysning: kan drejes 180° til højre og venstre samt tiltes 90° op og 7° ned.

Temperaturbeskyttelsessystem: advarer om for kraftig varmeudvikling ved intensiv flashfotografering.

Glødelys- og lysstofrørfarvefiltre af den hårde type medfølger.

Automatisk filterregistrering: Speedlighten justerer automatisk det tilkoblede kameras farvetemperaturindstillinger i henhold til farven på det filter, der bruges.

Firmware kan opgraderes via lagermediet i det tilsluttede kamera.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.