Bliv bedre til at udnytte lyset. Den lette og kompakte Speedlight-flashenhed SB-N7 gør det nemt at styre lysets retning og kvalitet. Brug den til at give billeder et strejf af kreativitet eller til at oplyse motiver, hvis der er dårlige lysforhold.

Speedlight-enheden er nem at montere på Nikon 1-kameraer med multi-tilbehørsport og kan drejes i en hvilken som helst vinkel. Brug flashen til at kaste lyset tilbage fra loftet, så lyset spredes eller bliver blødere. Føj effekter til billeder taget i dagslys, gør tusmørkebilleder bedre, eller fremhæv detaljer – selv i situationer, hvor modlyset driller.

Nikon SB-N7 Speedlight Flash Sort

1.149,00  m/Moms
( 919,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: På lager

Bærbar flashenhed: Det ideelle udstyr at have ved hånden, når der er behov for mere lys, eller når du vil give dine billeder et strejf af kreativitet. i-TTL-kompatibel.

Fleksibel dækning: Med et ledetal på 18/59 er det muligt at oplyse fjerne motiver, selv under dårlige lysforhold.

Styring af lysets retning: Flashhovedet kan vippes op til 120°, så lyset altid kan vinkles i den ønskede retning. Slip kreativiteten løs ved at lade lyset fra flashen blive kastet tilbage fra loft eller vægge.

Ekstern vidvinkeldiffuser medfølger: Gør det muligt at sprede lyset, så der opnås en mere afbalanceret belysning og større dækning ved optagelse med vidvinkelobjektiver.

Nikon 1-design: Det minimalistiske design sikrer fuldstændig kompatibilitet med Nikon 1-kamerahuse.

Brugervenlig: Speedlight-enheden kan monteres direkte på Nikon 1-kameraets multi-tilbehørsport.

Tilgængelige farver: Denne Speedlight-enhed fås i farverne sort og hvid, så du kan vælge den, der passer bedst til dit Nikon 1-kamera.

AAA-batterier: Speedlight-enheden drives af AAA-batterier, som kan fås overalt i verden.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.