Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm F/3.5-5.6G VR WB *White box*

*Helt nyt uden æske

Fra: Nikon

Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm F/3.5-5.6G VR WB

1.495,00  m/Moms
( 1.196,00  u/Moms )
1.859,00  m/Moms
Du sparer: 364,00
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Ny Stepping Motor – hurtig og jævn autofokus

Takket være Nikons Stepping Motor er begge disse objektiver i stand til at fokusere støjsvagt og endnu hurtigere end tidligere versioner. Når der skal tages stillbilleder, fokuseres der på motivet øjeblikkeligt og med meget stor præcision, og ved optagelse af video muliggør motoren glidende fokusskift praktisk talt uden støj fra drevet. Der er med andre ord ingen risiko for, at optagelserne bliver ødelagt af svage lyde, når der fokuseres.

Kompakt konstruktion og brugervenlig betjening

Begge disse NIKKOR-objektiver på 18-55 mm er udviklet med henblik på at gøre det mere intuitivt for førstegangsbrugere af DSLR-kameraer at tage billeder og optage video. Den kompakte letvægtskonstruktion letter montering og transport, og det er desuden de første Nikon-objektiver, der gør det muligt at skifte mellem indstillingerne Autofokus og Manuel fokus samt at slå VR-funktionen til og fra via kameramenuen.* Da der ikke er nogen kontakter på selve objektivhuset, er der ingen risiko for at komme til at ændre indstilling ved en fejl, når billedet skal tages. AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR vejer 205 g og AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G blot 195 g. Begge objektiver kan trækkes sammen, når de ikke skal bruges, så de ikke fylder så meget i tasken. Det giver også mulighed for at lade objektivet sidde på kameraet på weekendture med videre.

Nikon-kvalitetsbilleder

Objektiverne er udviklet specifikt med formålet om at sikre optimal udnyttelse af det store antal pixels og den avancerede billedsensor, som Nikons DSLR-kameraer i DX-format er udstyret med. De to asfæriske linseelementer i hvert objektiv minimerer sfærisk aberration og andre former for forvrængning, så der opnås billeder og videoer med høj opløsning, levende farver, fremragende kontrast og knivskarpe detaljer.

* Kan kun bruges sammen med et kompatibelt kamera: D5500/D5300/D3300. Det er muligvis nødvendigt at opdatere det kompatible kameras firmware.

Model/varenr.: JAA826DA