Lille letvægter i klassisk design

E-M10 Mark II - lille letvægter og ergonomisk kompromisløs, et kamera, som passer til din kritiske stil, og som er en perfekt ledsager, hvor end du går. Med det imponerende metalkabinet af høj kvalitet vejer E-M10 Mark II blot 390 g* - så det vil aldrig tynge dig, når du er undervejs. Det smukke, klassiske design er helt up-to-date med de nyeste teknologier til de fineste billeder

OLYMPUS E-M10 MK II M/14-42II R SORT

3.995,00  m/Moms
( 3.196,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage

Fremragende OM-D-billedkvalitet

Se den fremragende opløsning og forbløffende detaljer opfanget med OLYMPUS Micro-4/3-sensor og avanceret billedteknologi, som er på højde med D-SLR-kameraer. Sammen med dens effektive billedstabilisering får denne teknologi det bedste frem i hvert M.ZUIKO-objektiv - som giver imponerende skarpe billeder eller film. Prøv E-M10 Mark II, og bliv imponeret over billedkvaliteten!

Mange forskellige objektiver

Et bredt udvalg af fortrinligt byggede objektivet med fremragende optiske elementer komplimenterer perfekt dit E-M10 Mark II både hvad stil og ydelse angår. Fra makro til telefoto, vidvinkel til fiskeøje - adgang til ethvert objektiv, du måtte ønske dig.