E-M10 MIII giver knivskarpe billeder og filmoptagelser. Et tidløst, moderne og klassisk design. Ergonomisk greb, fleksibel LCD skærm og logiske menuer. Høj hastighed ved fokusering, optagelse og billedbehandling. Del billeder med indbygget Wi-Fi.

Olympus OM-D E-M10 Mark III 14-42mm IIR Sort

4.695,00  m/Moms
( 3.756,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

De bedste vinkler

Hvorfor nøjes med en enkelt vinkel på motivet. Med den vipbare berørings-LCD-skærm kan du angribe motivet fra alle tænkelige vinkler. Du har fuld kreativ kontrol samt komfortabel visning på LCD-skærmen.

Det rigtige lys

Med den indbyggede flash har du altid ekstra belysning ved hånden til svagt oplyste motiver eller mørke optageforhold.

Det perfekte syn

Den elektroniske søger arbejder lynhurtigt og giver dig altid et præcist overblik over motivet. Automatisk lysstyrkeindstilling og fuld kreativ kontrol sikrer, at dine billeder altid bliver helt perfekte.

Fingerspidsfornemmelse

Når du tager billeder under vanskelige forhold, er det ofte lettere at anvende berøringsskærmen. Med funktionen Touch AF-udløser skal du blot vælge fokusområde og derefter trykke på skærmen for at tage det perfekte billede.

Praktisk kompakt

Hæng E-M10 Mark III over skulderen, og tag det med dig overalt. Kameraet passer perfekt i én hånd og er så let, at du let glemmer, at du har det med.

 

Model/varenr.: V207071BE000