5-akset billedstabilisering: Få verdens mest kraftfulde billedstabilisering. Teknikerne hos OLYMPUS har taget 5-akset billedstabilisering (IS) til nye højder. Den giver ikke kun enestående tydelige, billeder i dårlig belysning uden et stativ, den fungerer også i håndholdt, freestyle filmoptagelse, så scenen forbliver skarp.

Olympus OM-D E-M5 MK II SORT M/12–40mm 1:2.8 PRO

11.495,00  m/Moms
( 9.196,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Tag vinterbilleder i bjergene eller billeder af smukke blomstrende landskaber om foråret med E-M5 Mark II. Det stænk- og støvtætte samt frostsikre hus giver dig frihed til at tage fantastiske billeder eller optage fantastiske film. Det er også kompakt og letvægtigt, så du kan tage dette OM-D-kamera med dig overalt.

5-akset billedstabilisering:
Få verdens mest kraftfulde billedstabilisering.
Teknikerne hos OLYMPUS har taget 5-akset billedstabilisering (IS) til nye højder. Den giver ikke kun enestående tydelige, billeder i dårlig belysning uden et stativ, den fungerer også i håndholdt, freestyle filmoptagelse, så scenen forbliver skarp.

Du har ikke brug for besværlig ekstern kamerastabilisering til at optage håndholdte film, da verdens mest kraftfulde 5-akset IS er indbygget i E-M5 Mark II.Op til 77 Mbps for optagelse og mulighed for flere billedsekvenser betyder desuden, at du har frihed til at være mere kreativ.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.