LEICA DG VARIO-ELMARIT 12-60mm / F2.8-4.0 ASPH. / POWER O.I.S. (tilsvarer 24-120 mm i 35mm formatet; 5x zoom), er et nyt standard zoomobjektiv,

PANASONIC 12-60MM LEICA F2.8-4.0

7.495,00  m/Moms
( 5.996,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Det er det første objektiv i den nye LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0-serie. Objektivet dækker typiske situationer, alt fra dynamiske landskaber til portrætter, selv i svagt lys, og giver desuden en smuk defocus-effekt gennem den høje lysstyrke F2.8-4.0.

Udover den gode lysstyrke kompenserer POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) billedstabiliseringen effektivt for uskarpe billeder, som gør det nemt at tage billeder, selv i svagt lys. Objektivet er kompatibelt med Dual I.S. (Image Stabilizer), 5-axis Dual I.S., og 5-axis Dual I.S.-systemet, når det benyttes på et egnet Panasonic LUMIX-systemkamera.

Dette objektiv er også meget velegnet til videooptagelse. Udover den lydløse fokusering, giver micro-step drive-systemet til blændekontrol en jævn eksponering ved zoom og panorering. Det optiske design opnår exceptionel barycentrisk stabilitet for at minimere hop i billedet ved zoom.

Objektivet er konstrueret til at beskytte mod støv og fugt, og er kuldesikret ned til -10?, så det også kan bruges under strenge forhold. På trods af dette er objektivet kompakt og let, og giver god mobilitet for fotografer og videografer.

Model/varenr.: H-ES12060E