Dette 100-400 mm (modsv. 35 mm: 200-800mm) LEICA DG-objektiv trækker fjerne aktiviteter så tæt på, at de synes at ske lige for øjenene af dig, i al deres naturlige skønhed. Med LUMIX 4K-teknologi kan du fange øjeblikket på et foto eller optage det i en video. Det kompakte og lette format gør, at udstyret er nemt at have med sig, og det letter både vertikale og horisontale opsætninger. Dette objektiv er specielt udviklet til verdens naturfotografer.

PANASONIC Leica DG Vario-elmar 100-400MM F/4.0-6.3 Power OIS

12.999,00  m/Moms
( 10.399,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

LEICA DG-objektivet - den ultimative optik
Und dig selv et LEICA DG-objektiv og få det ultimative inden for optisk kvalitet og ydelse. Objektivet opfylder de strenge kvalitetsstandarder fra Leica Camera AG. Takket være den sofistikerede konstruktion får du en enestående klarhed helt ud i kanterne på dine billeder. Samtidigt minimeres alle typer forvrængning for at sikren en præcis og skarp billedgengivelse. Dette betyder, at du har det ideelle værktøj til at opnå professionelle billeder i din hånd.

POWER O.I.S. - knivskarpe billeder
Fang øjeblikket - nemt, og på en brøkdel af et sekund. Avanceret teknik med en indbygget optisk billedstabilisator (O.I.S.) i objektivet sikrer perfekte billeder med skarpe konturer over hele billedet. Dette er en teknik, som tager det populære MEGA O.I.S. skridtet videre, og kompenserer også for større kamerarystelser og -vibrationer, der kan opstå under fotografering. Du kan tage virkelighedstro billeder uden brug af stativ. I sidste ende får du flotte og knivskarpe billeder.

Understøttelse af video - perfekt videooptagelse
Med understøttelse af video har brugeren alt det nødvendige til at tage fantastiske billeder med sit LUMIX-kamera. Blændeindstillingen er blød og jævn, så man undgår pludselige hop i eksponeringen. Den er også lydløs, hvilket giver en klar og tydelig lydoptagelse. Desuden bidrager den fantastiske autofokus til perfekte optagelser i 4K-video, hvor netop præcis fokus er afgørende.

Stænk-/støvtæt - giver flere kreative muligheder
Trods elementerne under stort set alle vejrforhold og seder. Dette objektiv har en stænk-/støvtæt* konstruktion, som er robust nok til at modstå hård udendørs brug. Den beskytter det indvendige objektivsystem mod sand, regn osv., så det er perfekt at bruge under barske vejrforhold. Nu er der ikke noget, der stopper dig fra at tage de flotte og kreative billeder af naturen, som du ønskser.
*Objektivet klarerr stænk og skidt i samme udstrækning som tilsvarende LUMIX-kameraer.

20 linseelementer i 13 grupper:

  • 1 Ultra Extra-Low Dispersion
  • 2 Extra-Low Dispersion
  • 1 asfærisk Extra-Low Dispersion

Egenskaber

  • Længste brændvidde til Micro Four Thirds
  • Kompatibel med Dual Image Stabilization
  • 240bps AF Drive
  • Zoom ring lås
  • Vejrtætnet
  • Integreret Quick Shifting Tripod Mount
  • Integreret modlysblænde (kan trækkes ind)
Model/varenr.: H-RS100400E