Alsidig zoom
Med sit brede brændviddeområde (modsvarende 16-36 mm til "fuldformat") og en maks. blændeåbning på F2.8-F4 har objektivet et bredt anvendelseområde til både billeder og video. Landskabs-, bryllups- og gadefotografering er bare nogle eksempler på motiver, hvor en vidvinkelzoom er nyttig.

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4.0 Asph

8.995,00  m/Moms
( 7.196,00  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Objektivet har en elegant metalfinish og er udstyret med vejrbeskyttelse, så den tåler regn, støv og kulde ned til -10 grader. Vejrbeskyttelsen er af samme kaliber som i Panasonic Lumix GH5.
 

Avanceret optik
Den optiske konstruktion indeholder 15 linser i 10 grupper. Der indgår blandt andet asfæriske linser samt ED- og UHR-glas (Ultra High Refractive Index) for at give maksimal skarphed og opløsning og minimere forekomsten af billedfejl som f.eks. kromatisk aberration. Overfladebehandlingen Nano Surface Coating benyttes for at mindske reflekser og strejflys.

En 67 mm filterfatning gør det muligt at montere eksempelvis polarisationsfilter for forstærke det grønne i vegetation eller fremhæve en blå himmel, alternativt ND-filter for at kunne anvende lang lukkertid eller en stor blændeåbning, selv i klart dagslys.
 

Hurtig, lydløs og præcis
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 8-18mm F2.8-4 ASPH har lydløs og meget hurtig autofokus, som er i stand til at følge selv motiver i hurtig bevægelse, takket være en fokusmotor, som arbejder med en frekvens på hele 240 Hz (billeder/sek.). Fokusmotoren er også designet til at kunne finindstille skarpheden under videooptagelse, så der ikke opstår irriterende ryk.

Andre finesser, som er særdeles fordelagtige ved videooptagelse er blødtgående zoomring og blændekontrol med micro step-motor, som kan regulere åbningen i små præcise trin og tillader langsomme, umærkelige skift i eksponering.

 

Specifikationer

Brændvidde: 8-16 mm
Lysstyrke: F2.8-4
Billedformat: 17,3 x 13 mm (Micro Four Thirds)
Billedvinkel (diagonal): 107° – 62°
Filterdiameter: 67 mm
Nærgrænse: 23 cm
Mindste blænde: 22
Mål: 8,8 cm (længde) x 7,3 cm (diameter)
Vægt: 315 gram
Øvrigt: Vejrbeskyttet. Blænde med syv rundede lameller.

Model/varenr.: H-E08018E