Røde Lavalier

Røde Lavalier

1.599,00  m/Moms
( 1.279,20  u/Moms )
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager

Røde Lavalier er en diskret revers mikrofon, der giver broadcast-kvalitet lyd, når tæt miked i næsten enhver situation.

Den Lavalier lave egenstøj, brugervenligt omni-directional polarmønster og minimal udseende gør det til en ideel løsning for film, tv, video, teater, kirker og andre steder, hvor en høj kvalitet mikrofon skal høres, men ikke ses.

Mikrofonen kapsel er forbundet via en 1,2 m (4 ') skærmet, aftagelig Kevlar forstærket kabel, der er blevet grundigt-stamme testes op til 10 kg for at sikre pålidelig ydelse.

Det medfølgende mini-pelsklædt for høj beskyttelse vind sikrer kvalitet optagelser i ugunstige miljøer, og de medfølgende kabel management klip sikre, at du er i stand til at minimere mikrofon og kabel synlighed, men samtidig give maksimal mobilitet for bæreren.

Den medfølgende anti-traume vandtæt sag giver robust og sikker beskyttelse til mikrofon, kabel, klip og medfølgende tilbehør.

Vel vidende, at alsidighed er altafgørende i ethvert produkt, har RØDE udviklet Micon ™-stik, der giver problemfri integration mellem Lavalier og en bred vifte af trådløse systemer samt konsoller, kameraer og bærbare optagere.